Video

Μην ψαρώνεις επεισόδιο 38: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 27/2 – Ο Μανώλης έμαθε ότι η Στέλλα δεν είναι έγκυος

Μην ψαρώνεις επεισόδιο 38: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 27/2 – Ο Μανώλης έμαθε ότι η Στέλλα δεν είναι έγκυος
Μην ψαρώνεις επεισόδιο 38: Όσα θα δούμε στο αποψινό (27/02/2020) επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Μην Ψαρώνεις επεισόδιο 38: Ο Μανώλης ξέρει πια πως η Στέλλα του είπε ψέματα για την εγκυμοσύνη της και λίγο πριν πάρει τις τελικές του αποφάσεις για τον γάμο του, μιλάει με τον Ζαγανιάρη για την παράνομη σχέση του με την Σάντυ που αναγκαζόταν, ουσιαστικά χωρίς λόγο, να κρύβει εδώ και καιρό. Ο φίλος του τον βεβαιώνει πως τίποτα δεν γίνεται χωρίς λόγο, γιατί κατά τη γνώμη του οι εξωσυζυγικές σχέσεις είναι το αλάτι της ζωής κι όλοι αξίζει να ζήσουν μία τέτοια περιπέτεια, παρόλο που η ηθική δεν το επιτρέπει. Τόσα παραδείγματα υπάρχουν με παθιασμένα ερωτικά τρίγωνα… Η Ιστορία ζωντανεύει και κάνει πράξη την πιο κακή της συνήθεια: Επαναλαμβάνεται.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Ο Τάκης έχει καταλάβει πια όλη την αλήθεια. Ωστόσο δεν έχει αποφασίσει με ποιον τρόπο θα τιμωρήσει τον άπιστο γαμπρό του. Η Σάντυ για να διαλύσει τις υποψίες του αυστηρού Μανιάτη αναγκάζεται να παίξει ένα «αθώο» παιχνίδι με σύμμαχό της τον Θανάση. Στο μεταξύ η Τάνια κι η Νενέλα προσπαθούν να βιώσουν η κάθε μία τον χωρισμό της με αξιοπρέπεια, χωρίς υστερίες και «κατινιές». Δυστυχώς δεν καταφέρνουν να σταθούν στο επίπεδό τους, με αποτέλεσμα ο Λεωνίδας να χάσει τη δουλειά του.

Ο Μανώλης τα βάζει με τον δικό του γαμπρό και γίνεται με τον Μπίλυ πιο σκληρός και πιεστικός ακόμα κι από τον Τάκη. Κι ενώ η Σάντυ νομίζει πως κατάφερε να μπερδέψει τον Τάκη και να τον αποπροσανατολίσει, ο πονηρός επαρχιώτης αποφασίζει πως ο καλύτερος τρόπος να συνετίσει τον γαμπρό του είναι – πριν φύγει – να δώσει τα ηνία σε κάποιον που απεχθάνεται την ιδέα να καταλήξουν ο Μανώλης και η Σάντυ μαζί. Σε κάποιον που θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τους εμποδίσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments