Αθλητισμός

Αμπέλ Φερέιρα: Πάει μέχρι τέλους και βλέπουμε

Αμπέλ Φερέιρα: Πάει μέχρι τέλους και βλέπουμε
Αμπέλ Φερέιρα: Ο Σαββίδης στηρίζει όσο μπορεί τον Πορτογάλο προπονητή, αλλά τα πράγματα δεν είναι και ιδανικά για τον Φερέιρα.

Αμπέλ Φερέιρα: Από την αρχή της χρονιάς υπάρχει μια αίσθηση ότι ο Αμπέλ Φερέιρα δεν έχει πείσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ναι μεν ο ΠΑΟΚ μέχρι τα Χριστούγεννα ήταν πρώτος στο πρωτάθλημα, αλλά ακόμα και τότε υπήρχε γκρίναι για το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα, για τις επιλογές του, για την τακτική του. Σίγουρα παίζει ρόλο και η ευρωπαϊκή αποτυχία του καλοκαιριού, αλλά και το ότι διαδέχθηκε τον πιο πετυχημένο προπονητή στην ιστορία του ΠΑΟΚ, τον Ρασβάν Λουτσέσκου.

Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψιν και προσθέτοντας τα νέα δεδομένα με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται 5 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό έχοντας χάσει το μεταξύ τους ντέρμπι στην Τούμπα, η θέση του Φερέιρα στον ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα επισφαλής. Κανείς δε μπορεί να ξέρει πως θα κλείσει η σεζόν, αν και αυτή τη στιγμή τα πράγματα φαίνονται δυσοίωνα για τον ΠΑΟΚ.

Ο Σαββίδης στηρίζει τον Πορτογάλο και θα πάει μαζί του μέχρι το τέλος των πλέι οφ.

Είναι κάτι που έχει λογική, αφού και να έρθει καινούργιος προπονητής δεν υπάρχει περίπτωση να προλάβει να είναι επιδραστικός στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, ούτε η ψυχολογία των παικτών αναμένεται να γίνει καλύτερη με μια τέτοια εξέλιξη. Το καλοκαίρι πάντως τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά και ανάλογα με την κατάληξη της σεζόν θα έχουμε αντίστοιχες εξελίξεις. Έτσι και αλλιώς, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο φεύγει από την Πόρτο…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments