Αθλητισμός

Χάρντεν για Αντετοκούνμπο: “Δε χρειάζεσαι ταλέντο άμα είσαι 2.11, τρέχεις και καρφώνεις”

Χάρντεν για Αντετοκούνμπο: “Δε χρειάζεσαι ταλέντο άμα είσαι 2.11, τρέχεις και καρφώνεις”
Χάρντεν για Αντετοκούνμπο: Ο Γιάννης μπορεί να καρφώνει αλλά ο Χάρντεν είναι αυτός που πετάει συνεχώς τα "καρφιά" του για το Γιάννη.

Χάρντεν για Αντετοκούνμπο: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέκτησε πέρσι το βραβείο του MVP και ο Τζέιμς Χάρντεν δεν έχανε ευκαιρία να διαμηνύει ότι ο ίδιος άξιζε το βραβείο και ο Γιάννης το πήρε συν τοις άλλοις επειδή έχει περάσει πολλά στη ζωή του πριν φτάσει στο NBA. Φέτος, στο All Star Game, ο ηγέτης των Μπακς, σε μια διεκδίκηση της μπάλας, φαίνεται πως βρήκε τον «Μούσια» στο πρόσωπο, μια φάση που σχολιάστηκε πολύ στα αμερικανικά media. 

Ο Χάρντεν όμως πέρασε στην αντεπίθεση μιλώντας στο ESPN

«Αν είσαι 2.11, τρέχεις και καρφώνεις, δεν χρειάζεται ταλέντο. Εγώ μαθαίνω πως να παίζω μπάσκετ και έχω ταλέντο» ήταν τα λόγια του στο ESPN και τη Ρέιτσελ Νίκολς. Μάλιστα, όταν η δημοσιογράφος στάθηκε στο σχόλιο του Γιάννη στην επιλογή ομάδας στο All Star Game, o oποίος είχε πει πως θέλει κάποιον να πασάρει (άρα δεν πήρε τον Χάρντεν), η απάντηση του Χάρντεν ήταν «έχω περισσότερες ασίστ από αυτόν».

Επίσης, ο σταρ των Ρόκετς φαίνεται πως δεν ξέχασε το σχολιο του Γιάννη μετά το All Star Game, ο οποίος είπε πως «σημαδεύαν τον Χάρντεν στην επίθεση!». Στο τέλος, ο κορυφαίος σκόρερ του ΝΒΑ έδειξε την σιγουριά του για πρωτάθλημα, ενώ ανέφερε πως, αν συμβεί αυτό, θα πάρει το σεβασμό που του αξίζει. Για να δούμε για πόσο θα κρατήσει αυτή η επική κόντρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments