Ελλάδα

Κώστας Βουτσάς κηδεία: Συγκλονίζει ο επικήδειος λόγος της κόρης του Νικολέτας

Κώστας Βουτσάς κηδεία: Συγκλονίζει ο επικήδειος λόγος της κόρης του Νικολέτας
Κώστας Βουτσάς κηδεία: Ραγίζει καρδιές ο λόγος της κόρης του σπουδαίου ηθοποιού λίγο πριν αποχαιρετήσει μία για πάντα τον αγαπημένο της πατέρα.

Κώστας Βουτσάς κηδεία: Συγκλόνισαν τα λόγια με τα οποία η κόρη του Κώστα Βουτσά, Νικολέτα θέλησε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της πατέρα. «Θα ήθελα να σας πω ότι πιστεύω ότι ο μόνος λόγος που αποφάσισε να φύγει, είναι ότι κάποιος από πάνω του σφύριξε ότι έρχεται ανάσταση νεκρών πολύ σύντομα», είπε η Νικολέτα Βουτσά με τρεμάμενη φωνή.

«Ο μπαμπάς μας έφυγε μετά από μία οικογενειακή γιορτή. Ήμασταν όλοι πάνω από το κεφάλι του, δυο ώρες, του τραγουδούσαμε, γελούσαμε, του δείχναμε βιντεάκια… Και μετά τον αφήσαμε να κοιμηθεί με ένα πρόσωπο γαλήνιο και πάρα πολύ χαρούμενο. Σήμερα γιορτάζω τον άνθρωπο που ενσάρκωσε και προσωποποίησε την έννοια της ζωής. Αν η ζωή ήταν άνθρωπος θα σηκωνόταν κάθε μέρα επί 88 χρόνια με το ίδιο μεράκι, ενθουσιασμό, χαρά όπως ο μπαμπάς.Ο μπαμπάς ήταν αυθεντικός, ήταν παρών, δεν αντιστεκόταν στον ρυθμό της ζωής, εξελισσόταν, ανανεωνόταν. Τα είχε βρει και με τη γη και με τον ουρανό», πρόσθεσε η κόρη του αξέχαστου ηθοποιού.

Με δάκρυα στα μάτια κατέληξε λέγοντας: «Κώστα Βουτσά, ηθοποιέ, είσαι σπουδαίος και σ’ αγαπάμε. Μπαμπά μου. Είσαι ο μπαμπάς μου. Σ’ αγαπώ»

Συντετριμμένη η κόρη του Κώστα Βουτσά, Σάντρα, που έχασε μέσα σε δύο μήνες την μητέρα της, Έρρικα Μπρόγιερ και τον πατέρα της.

Η Σάντρα Βουτσά ανέφερε στους δημοσιογράφους έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών: «Μια μεγάλη απώλεια για εμάς στην οικογένεια. Τεράστια απώλεια. Ειναι συγκινητικό που είναι για όλη την Ελλάδα. Όλος ο κόσμος τον αγαπούσε πολύ τον πατέρα μας και αυτό για εμάς είναι μια παρηγοριά εν μέρει.». Και τόνισε: «Έχασα και τους δύο μου γονείς σε μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό είναι μια πραγματικότητα που είναι μέσα στη ζωή. Ο κόσμος τον αγαπούσε πολύ, έχει δικαίωμα να τον θρηνήσει όπως θέλει. Ο κόσμος θέλω να θυμάται πόσο γενναιόδωρος και πόσο μαχητής ήταν».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments