Ελλάδα

Σύλληψη 28χρονου για τηλεφωνικές απάτες: Συνελήφθη την ώρα θα παραλάμβανε 20.000 ευρώ από έναν 71χρονο

Σύλληψη 28χρονου για τηλεφωνικές απάτες: Συνελήφθη την ώρα θα παραλάμβανε 20.000 ευρώ από έναν 71χρονο
Σύλληψη 28χρονου για τηλεφωνικές απάτες: Ο δράστης είπε στον ηλικιωμένο ότι η κόρη του προκάλεσε τροχαίο και θα έπρεπε να καταβάλει το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό για να γλιτώσει τη φυλακή.

Σύλληψη 28χρονου για τηλεφωνικές απάτες: Στα χέρια των αστυνομικών Αρχών Θεσσαλονίκης βρέθηκε ένας 28χρονος Βούλγαρος για εμπλοκή σε τηλεφωνικές απάτες με το πρόσχημα τροχαίων ατυχημάτων. Ειδικότερα όπως ανακοινώθηκε, ο νεαρός αλλοδαπός συνελήφθη την ώρα που πήγε να παραλάβει το ποσό των 20.000 ευρώ από υποψήφιο θύμα του, ηλικίας 71 ετών. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα στον ηλικιωμένο από άγνωστο πρόσωπο που υποστήριξε ότι η κόρη του δήθεν προκάλεσε τροχαίο ατύχημα και προκειμένου να γλιτώσει την φυλακή θα έπρεπε να καταβάλει το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό.

Ωστόσο ο ηλικιωμένος απευθύνθηκε αμέσως στις αστυνομικές Αρχές καταγγέλλοντας το συμβάν, με την αστυνομία να οργανώνει επιχείρηση που οδήγησε στη σύλληψη του 28χρονου αλλοδαπού. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, ο συλληφθείς φέρεται να εμπλέκεται σε ανάλογη περίπτωση απάτης, η οποία καταγγέλθηκε τις τελευταίες μέρες, όταν απέσπασε από ανυποψίαστη γυναίκα το ποσό των 25.000 ευρώ.

Παράλληλα δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις επιτήδειων που προσπαθούν να εξαπατήσουν τηλεφωνικώς ανυποψίαστα θύματα. Μια ανάλογη περίπτωση συνέβη και στην Κομοτηνή προ ημερών, όταν μια επιτήδεια εξαπάτησε έναν 84χρονο προσποιούμενη την κόρη του και προφασιζόμενη ότι έχει τραυματισθεί σε τροχαίο ατύχημα, ζητώντας το χρηματικό ποσό των 6.000 ευρώ για την πραγματοποίηση χειρουργικής επέμβασης, καταφέρνοντας να πείσει τον ανυποψίαστο ηλικιωμένο να δώσει τα χρήματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments