Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή [28/02/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή [28/02/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή (28/02/20).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Παρασκευή [28/02/20].

  • κριός

Θα περάσεις ευχάριστα με τον αγαπημένο σου σήμερα, χωρίς δύσκολες συζητήσεις ή αντιπαραθέσεις. Γιατί να επιτρέψεις να ενταθεί και να γίνει αμήχανο κάτι γλυκό όταν μπορείς να ενεργήσεις έξυπνα και να διασφαλίσεις πως δε θα συμβεί κάτι τέτοιο? Αυτό δεν σημαίνει ότι αποφεύγεις οτιδήποτε πρέπει ν’ αντιμετωπίσεις. Υπάρχει άφθονη θετική ενέργεια αυτό το διάστημα. Γι’ αυτό εκμεταλλεύσου την!

  • ταύρος

Αν αισθάνεσαι ότι η πίεση αυξάνεται στη σχέση σου, τότε ίσως το προκαλείς εσύ στον εαυτό σου. Το μυαλό σου μπορεί να δημιουργήσει πολλά μικτά μηνύματα, αλλά η καρδιά σου σε προτρέπει να είσαι ήρεμη και συγκεντρωμένη. Η σαφήνεια που πρέπει να έχεις για να κάνεις ένα σημαντικό βήμα στην ερωτική σου ζωή, έρχεται. Μέχρι να φτάσει όμως, δείξε ενθουσιασμό για ό,τι σου φαίνεται μυστηριώδες ή σου προκαλεί σύγχυση.Σ

  •  δίδυμοι

Θα ήθελες να βιώσεις περισσότερη σοβαρότητα στη σχέση σου αυτή τη στιγμή. Μπορεί να φταίει το γεγονός ότι το ταίρι σου, έχει τη δική του άποψη για το πού κατευθύνεται η σχέση σας ή για το επίπεδο ελευθερίας που χρειάζεται μέσα σε αυτή…κάτι που σε ενοχλεί. Αυτό σε βάζει σε ιδανική θέση για να ξεκινήσεις μια συζήτηση, που έχει ήδη καθυστερήσει. Αν μιλήσεις τώρα, θα επιβεβαιώσεις τους τρόπους με τους οποίους εσύ και το ταίρι σου, βρίσκεστε στην ίδια σελίδα. Προς το παρόν, αυτό είναι σημαντικό.

  • καρκίνος

Θα ήταν εύκολο να βρεις δικαιολογίες για να βάλεις τα ερωτικά σου θέματα πιο κάτω στη λίστα προτεραιότητας σου. Αυτό θα είναι μια πραγματικότητα, αν οι εργασιακές ή επαγγελματικές σου δεσμεύσεις συνεχίζουν να απαιτούν πολύ χρόνο και προσοχή. Πρέπει να βρεθεί μια ισορροπία ανάμεσα στα επαγγελματικά και τα ερωτικά σου. Ξέρεις πως και τα δύο έχουν μεγάλη σημασία για σένα. Αλλά οι συναισθηματικές και σωματικές σου ανάγκες, δεν μπορούν να αγνοηθούν επ’ αόριστο.

  • λέων

Δεν υπάρχει χρόνος για να χώσεις το κεφάλι σου στην άμμο αν προκύψει ένα δύσκολο ή αμήχανο ερωτικό σενάριο στη σχέση σου. Αντίθετα, επικεντρώσου να οικοδομήσεις μια παθιασμένη ορμή, αλλά με αργά βήματα….επειδή δεν χρειάζονται βιαστικές κινήσεις για να συμβούν βελτιώσεις. Όσο προθυμότερη είσαι να ενθαρρύνεις μια αμφίδρομη αίσθηση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, τόσο πιο γρήγορα θα δημιουργηθεί η εμπιστοσύνη – και θα εμβαθύνετε.

  • παρθένος

Αν τα ερωτικά σου φαίνονται λιγάκι μπερδεμένα, αυτό είναι πιθανώς ένα σύμπτωμα ότι εμπιστεύεσαι περισσότερο τη λογική από ό,τι την καρδιά σου, για να σε καθοδηγήσει σε τυχόν αναταραχές. Ανεξάρτητα από οτιδήποτε φαίνεται αποθαρρυντικό ή αβέβαιο, η σαφήνεια και ο καθησυχασμός που χρειάζεσαι, μπορεί να φτάσει επιτρέποντας στη διαίσθησή σου να έχει μια πιο δυνατή φωνή. Θα σου πει μόνο την αλήθεια. Εμπιστέψου την!

  •  ζυγός

Όσο κι αν είναι ανακουφιστικό και καθησυχαστικό, το να υιοθετήσεις μια ιδεαλιστική άποψη για τον έρωτα, αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα να θέτεις ουτοπιστικές προσδοκίες. Μπορεί αυτό να έχει σαν αποτέλεσμα την απογοήτευση? Πολύ πιθανό! Αντιστάσου σε οποιαδήποτε τάση σου, να επιβαρύνεις συνεχώς τις ρομαντικές συνθήκες σου ή να ανατρέπεις κάθε θέμα που αφορά τη σχέση σου. Ο ευκολότερος τρόπος για να υπάρξει μια βελτίωση ή ένα ευχάριστο αποτέλεσμα είναι να εστιάσεις λιγότερο σε συγκεκριμένα αποτελέσματα. Χαλάρωσε και άφησε τη μαγεία να ξεδιπλωθεί με τον τρόπο που θέλει.

  • σκορπιός

Η καρδιά σου θέλει αυτό που θέλει και έχει ένα πολύ αυθεντικό μήνυμα που πρέπει να το προσέξεις. Αν το αγνοήσεις, τότε μπορεί να δεις τα ερωτικά σου με ανακρίβεια. Ξέρεις πως θέλεις να προσπαθήσεις όσο μπορείς για να πετύχεις αποτελέσματα σε άλλους τομείς της ζωής σου. Όμως την ίδια προσοχή, μπορεί να χρειαστεί και η ερωτική σου ζωή. Άφησε την καρδιά σου να σου δείξει το δρόμο.

  • τοξότης

Η πρόοδος της σχέσης σου, εξαρτάται από την κατάλληλη στιγμή κατά κάποιο τρόπο. Πολύ σύντομα, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός με τα ερωτικά σου. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις λίγο περισσότερο για να βρεις τον τέλειο χρόνο. Μάθε μερικά ακόμα γεγονότα…και θα είσαι εξαιρετικά τοποθετημένη να κάνεις μια συναρπαστική κίνηση.

  • αιγόκερως

Η αποκάλυψη των συναισθημάτων σου στο ταίρι σου, μπορεί να φαίνεται περισσότερο συναρπαστική παρά αποθαρρυντική. Αλλά να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, αν το κάνεις για ν’ ανακουφιστείς από την πίεση που νιώθεις ή επειδή πραγματικά πιστεύεις πως είναι η κατάλληλη στιγμή για ν’ απελευθερώσεις τα καταπιεσμένα σου συναισθήματα. Αυτή η αποκάλυψη, πρέπει να προέρχεται από την καρδιά σου. Αν δεν συμβεί, τότε αυτός που αγαπάς θα το ξέρει.

  • υδροχόος

Νιώθεις ότι αναλαμβάνεις ευθύνες που επιθυμείς να ασχοληθεί μ’ αυτές το ταίρι σου.. Αλλά αν δεν ξεκαθαρίσεις πως έχεις ανάγκη υποστήριξης ή βοήθειας, ο εραστής σου, θα χαρεί να συνεχίσεις….γιατί το κάνεις καλά. Μην τρώγεσαι μέσα σου για το γεγονός ότι δεν λαμβάνεις βοήθεια και στη συνέχεια την απορρίπτεις όταν σου προσφέρεται!Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

  • ιχθύες

Η κοινωνική σκηνή ή η σύνδεση με έναν ή δύο καλούς φίλους μπορεί να είναι εξαιρετικά γοητευτική τώρα. Αλλά ίσως χρειαστεί να συμπεριλάβεις και τον αγαπημένο σου στην παρέα. Έχεις διαθέσιμες επιλογές για να εμπλέξεις και το ταίρι σου στα σχέδια που κάνεις με τους φίλους σου. Προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες στη σχέση σου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments