Αθλητισμός

Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας: Τρομακτική καραμπόλα [vid]

Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας: Τρομακτική καραμπόλα [vid]
Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας: Ακόμη τέσσερις ποδηλάτες βρέθηκαν στο πάτωμα από το ατύχημα που προκάλεσε η Ολλανδή πρωταθλήτρια Kirsten Wild.

Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας: Ένα τρομακτικό ατύχημα συνέβη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας. Το ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν συνολικά τέσσερις ποδηλάτες σημειώθηκε στον 30ο – και προτελευταίο – γύρο. Σύμφωνα με τους κριτές το ατύχημα προκάλεσε η Ολλανδή πρωταθλήτρια Κίρστεν Βιλντ. Σοβαρότερα τραυματίστηκε η Λίζμπεθ Σαλαζάρ από το Μεξικό η οποία μεταφέρθηκε με φορείο εκτός πίστας ενώ η Βρετανίδα Λόρα Κένι χρειάστηκε τέσσερα ράμματα προκειμένου να συνεχίσει τον αγώνα.

Δείτε τη στιγμή του ατυχήματος:

Ο δύο φορές ολυμπιονίκης, Λόρα Κέννυ, υπέστη έναν τραυματισμό στο πρόσωπο, καθώς κατέρρευσε στον προτελευταίο γύρο της διοργάνωσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας την Παρασκευή. Ακόμη τέσσερις ποδηλάτες βρέθηκαν στο πάτωμα από το ατύχημα που προκάλεσε η Ολλανδή πρωταθλήτρια Kirsten Wild. Το καλό νέο για την 27χρονη Kenny ήταν ότι δεν υπέστη σοβαρότερη ζημιά στον δεξί της ώμο, όπου είχε χτυπήσει σε προηγούμενο αγώνα και έτσι ήταν σε θέση να συνεχίσει, με τέσσερα ράμματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments