Ελλάδα

Καρναβάλι Πάτρας: Ένταση μεταξύ Aστυνομίας και καρναβαλιστών [pics&vids]

Καρναβάλι Πάτρας: Ένταση μεταξύ Aστυνομίας και καρναβαλιστών [pics&vids]
Καρναβάλι Πάτρας: Οι καρναβαλιστές δεν το βάζουν κάτω και στην Πάτρα η ένταση με την Αστυνομία έχει ξεκινήσει για τα καλά.

Καρναβάλι Πάτρας: Το απόγευμα του Σαββάτου καρναβαλιστές βρέθηκαν αντιμέτωποι με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Πάτρα. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι καρναβαλιστές επιχείρησαν να κάνουν πορεία παρά την απόφαση για απαγόρευση των εκδηλώσεων λόγω κορονοϊού. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως μετά την παρέμβαση της αστυνομίας και την αντιπαράθεση, η ομάδα των καρναβαλιστών αποχώρησε, ωστόσο ρεπορτάζ από το τοπικό Thebest.gr, γράφει ότι η Αστυνομία, διευκόλυνε την πρόσβαση στο κέντρο της Πάτρας και να μην δημιουργηθεί κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Σύμφωνα με το τοπικό ενημερωτικό site, η πομπή ακολούθησε τη διαδρομή προς τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου – πάντα με την ισχυρή παρουσία των αστυνομικών στην αρχή, στο τέλος της και κατά μήκος. Επίσης, σύμφωνα με το Thebest, ακολούθησε καρναβαλική… κατάληψη το απόγευμα του Σαββάτου από τις επτά και μετά στην πλατεία Γεωργίου. Συγκεκριμένα, καρναβαλικά γκρουπ συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Πάτρας κυρίως επί του πεζόδρομου της Ρήγα Φεραίου και της πλατείας όπου έστησαν αυτοσχέδιο πάρτι με μουσική, χορό και καπνογόνα.

Σύμφωνα με το τοπικό ρεπορτάζ, παρά το “μούδιασμα” για την ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων, το κλίμα στην Πάτρα φαίνεται να παραμένει ζεστό με τις… ανατροπές να διαδέχονται η μια την άλλη. Η πόλη μπορεί να μην είχε έντονο τον καρναβαλικό ρυθμό από το πρωί του Σαββάτου, ωστόσο τα μέλη των πληρωμάτων που κάθε χρόνο αφήνουν το δικό τους στίγμα στη διοργάνωση φρόντισαν και φέτος να ταράξουν τα νερά με την παρουσία τους. Για παράδειγμα, οι “βούρτσες” έπλυναν αυτοκίνητα στο κέντρο της Πάτρας, οι “στρατηγοί” και το  “Άσπρο Μαύρο” έκαναν εντυπωσιακή πομπή στο κέντρο της πόλης με το γκρουπ “Βερσαλλίες”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments