Διεθνή

Κορωνοιός: O Αστερίξ και ο Οβελίξ «αντιμέτωποι» με τον ιό, το 2017

Κορωνοιός: O Αστερίξ και ο Οβελίξ «αντιμέτωποι» με τον ιό, το 2017
Κορωνοιός: Για την ιστορία, ο Coronavirus απέτυχε να κερδίσει τη μάχη με τον... Αστερίξ.

Κορωνοιός: Ο νέος κορωνοιός που έχει σκορπίσει τον… τρόμο παγκοσμίως υπήρξε πρωταγωνιστής στο κόμικ του Αστερίξ  και του Οβελίξ που κυκλοφόρησε το 2017! Οι δημιουργοί του κόμικ, βέβαια, δεν είχαν μαντικές ικανότητες. Ο κορονοϊός υπήρχε από τότε. Όχι ο ίδιος αλλά κάποιος… συγγενής του, δεδομένου ότι ο όρος «coronavirus» χρησιμοποιείται για μια μεγάλη οικογένεια ιών που μπορεί να προκαλέσει ασθένειες που κυμαίνονται από την κοινή γρίπη έως τις πιο σοβαρές ασθένειες όπως το Severe Acute Respiratory Σύνδρομο (SARS-CoV) ή το COVID-19.  Για την ιστορία, ο Coronavirus απέτυχε να κερδίσει τη μάχη με τον Αστερίξ!

Ο Ινδός ηθοποιός Τζααβέντ Τζααφέρι έκανε το σχετικό ποστ στο twitter

Στο κόμικ ο πρωταγωνιστής δρομέας λεγόταν CORONAVIRUS, ο οποίος τελικά πίσω από τη μάσκα αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο Καίσαρας. Ο αρχηγός δηλαδή της τότε αυτοκρατορίας “έκλεβε” στον αγώνα δρόμου όλους τους άλλους δρομείς από τις άλλες χώρες!

αλλά και ο Γάλλος δημοσιογράφος Βenjamin Helfer

Να σημειωθεί πως τις 84.000 ξεπέρασαν τα κρούσματα του κορονοϊού Covid-19 σε όλο τον κόσμο, με το σύνολο των νεκρών να έχει φτάσει τους 2.871, ενώ έχουν ήδη αναρρώσει 36.687 ασθενείς του ιού. Οι συνέπειες του ιού που δείχνει να εξαπλώνεται ταχύτατα και σε όλο και περισσότερες χώρες είναι πολύ μεγάλες για την οικονομία, αναγκάζοντας τις αρχές να ακυρώσουν μεγάλες εμπορικές εκθέσεις, ενώ ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποίησε την Παρασκευή (οι εξελίξεις της ημέρας εδώ) ότι είναι πολύ πιθανή μια πανδημία

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments