Αθλητισμός

Άσχημα τα νέα για τον Μήτρογλου

Άσχημα τα νέα για τον Μήτρογλου
Ούτε στην Ολλανδία κατάφερε να στεριώσει ο Έλληνας επιθετικός, παρά τους καλούς οιωνούς.

Ο άλλοτε φορ του Ολυμπιακου, Κώστας Μήτρογλου, πήγε στην Αϊντχόφεν με τους καλύτερους οιωνούς, αφού το ολλανδικό πρωτάθλημα είναι παραδοσιακά ο παράδεισος των επιθετικών. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην έχει βρει την ποδοσφαιρική “Ιθάκη” του, αλλά αυτό φαινόταν ότι θα αλλάξει φέτος.

Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Μήτρογλου, μετά το αποτυχημένο πέρασμα του από τη Φούλαμ και την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, έκανε τρομερές χρονιές στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Μπενφίκα και ξαναέφτιαξε το όνομα του. Ακολούθησε ένα αμφιλεγόμενο πέρασμα από τη Μαρσέιγ, αφού ο Έλληνας επιθετικός βοήθησε αρκετά αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τον κόσμο της ομάδας και τον γαλλικό Τύπο.

Ο Μήτρογλου μετά τη Γαλατάσαραϊ και μια δύσκολη για αυτόν χρονιά, πήγε στην Ολλανδία και όλα φαίνονταν να έχουν πάρει το δρόμο τους.

Ωστόσο, φέτος μετά από 23 αγώνες, δεν έχει ξεκινήσει ούτε μία φορά βασικός με τη φανέλα της Αϊντχόφεν, μετρώντας 16 ολιγόλεπτες συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Η Αϊντχόφεν «κλαίει» τα λεφτά της και ο Μήτρογλου μετά την Γαλατά «χάνει» ακόμη μία χρονιά ποδοσφαιρικά. Ελπίζουμε να βρει σύντομα το δρόμο του…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments