Αθλητισμός

Κώστας Φορτούνης – Πέδρο Μαρτίνς: Ζήτησε συγγνώμη ο αρχηγός του Ολυμπιακού

Κώστας Φορτούνης – Πέδρο Μαρτίνς: Ζήτησε συγγνώμη ο αρχηγός του Ολυμπιακού
Κώστας Φορτούνης - Πέδρο Μαρτίνς: Το θέμα δείχνει να έχει κλείσει πλέον οριστικά.

Κώστας Φορτούνης – Πέδρο Μαρτίνς: Λύθηκε από ότι φαίνεται η παρεξήγηση στον Ολυμπιακό, η οποία είχε προκύψει όταν ο Πέδρο Μαρτίνς σε ερώτηση που του έγινε για τον Κώστα Φορτούνη εν όψει του ματς με την Άρσεναλ, είπε πως “κανείς δεν είναι πάνω από τον Ολυμπιακό“. Ο Κώστας Φορτούνης έδειξε εκνευρισμό για τη μη χρησιμοποίηση του με τον ΠΑΟΚ, γκρίνιαξε για τον αποκλεισμό του από την αποστολή με την Άρσεναλ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Μαρτίνς να του “τραβήξει το αυτί”.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν βρέθηκε ούτε στη σημερινή αποστολή για για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και φαίνεται πως πήρε το μήνυμα, αφού με τη σημερινή του κίνηση θέλησε να διορθώσει τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες. Ο Φορτούνης απολογήθηκε μπροστά σε όλη την ομάδα στην τελευταία προπόνηση, το πρωί της Κυριακής.

Συγκεκριμένα είπε:

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους. Ό,τι έγινε ήταν ένα λάθος. Ως αρχηγός, είτε παίζω είτε δεν παίζω, θέλω να κερδίζουμε παντού. Και είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για ό,τι κάναμε με τον ΠΑΟΚ και την Άρσεναλ. Είμαι πολλά χρόνια εδώ. Για εμένα ο Ολυμπιακός ήταν, είναι και θα είναι πάνω από πρόσωπα. Και αυτό αφορά πρώτο εμένα, ως αρχηγό.Κανείς μας δεν είναι πάνω από την ομάδα. Με πρώτο εμένα. Θέλω να αφήσουμε πίσω ό,τι έγινε και να πάμε παρακάτω. Να παλέψουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, για το καλό της ομάδας. Και πάλι ζητώ συγγνώμη», ήταν τα λόγια του Κώστα Φορτούνη, με τους συμπαίκτες του να τον χειροκροτούν για την κίνηση του.

Να σημειώσουμε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δε βρισκόταν εκεί τη στιγμή που ο Φορτούνης απολογήθηκε στους συμπαίκτες του. Οι δυο τους τα είπαν αργότερα σε μια συζήτηση, η οποία κράτησε για αρκετή ώρα. Με αυτό τον τρόπο λοιπόν το θέμα έληξε και ο Ολυμπιακός προχωράει ενωμένος για τη συνέχεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments