Lifestyle

Κόνι Μεταξά: «Ρίχνει» το Instagram με μία της φωτογραφία

Κόνι Μεταξά: «Ρίχνει» το Instagram με μία της φωτογραφία
Κόνι Μεταξά: Η Κόνι εντυπωσίασε τους followers της, που τις χάρισαν χιλιάδες likes και σχόλια.

Κόνι Μεταξά: Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Κόνι Μεταξά, είναι ένα γλυκό, γελαστό και αυθόρμητο κορίτσι όπως έχουμε δει στις συνεντεύξεις της αλλά ταυτόχρονα είναι και μια πολύ όμορφη γυναίκα που δεν διστάζει να αποκαλύψει τη σέξι πλευρά της. Η εκρηκτική performer, λοιπόν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με εσώρουχα μέσα στην ντουζιέρα της. Η Κόνι εντυπωσίασε τους followers της, που τις χάρισαν χιλιάδες likes και σχόλια.

Ωστόσο η κόρη του Λευτέρη Πανταζή έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Μάριου Καπότση. Ο Μάριος, είναι Έλληνας πολίστας, και από ό,τι φαίνεται της έχει κλέψει την καρδιά αφού για χάρη του ταξιδεύει πολύ συχνά στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Όπως είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Το Πρωινό«, οι δυο τους γνωρίστηκαν το καλοκαίρι σε κοινή παρέα και από τότε παραμένουν αχώριστοι! Τι και να μένουν σε διαφορετικές χώρες λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων τους, αυτό δεν αποτελεί κανένα εμπόδιο στη σχέση τους.

Όσο για τη σχέση της με το άγχος, σε ερώτηση ενός follower η ίδια είχε απαντήσει: «Είμαι ένας άνθρωπος που έχει μόνιμα άγχος κυρίως, χωρίς λόγο. Δεν ξέρω πως να το ξεπεράσω. Αλλά σήμερα το πρωί, όταν ξύπνησα για άλλη μια φορά με άγχος σκέφτηκα «σταμάτα και να χάσεις κάποιο ραντεβού δεν έγινε και τίποτα» και μετά αμέσως άρχισα να σκέφτομαι όλα τα άσχημα πράγματα που θα συμβούν εάν χάσω κάποιο ραντεβού», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments