Αθλητισμός

Ολυμπιακός Γουλβς: Τραυματίστηκε ο Τραορέ – Προλαβαίνει τους “Ερυθρόλευκους” λένε οι Άγγλοι

Ολυμπιακός Γουλβς: Τραυματίστηκε ο Τραορέ – Προλαβαίνει τους “Ερυθρόλευκους” λένε οι Άγγλοι
Ολυμπιακός Γουλβς: Τραυματισμό στον ώμο υπέστη ο Ισπανός επιθετικός των "Λύκων" στον αγώνα με την Τότεναμ, κάτι που σημαίνει πως η συμμετοχή στη πρώτη συνάντηση με τους "Ερυθρόλευκους" κρίνεται αμφίβολη.

Ολυμπιακός Γουλβς: “Πονοκέφαλο” δημιουργεί ο νέος τραυματισμός του βασικού και αναντικατάστατου επιθετικού των “Λύκων” στον τεχνικό του αγγλικού συλλόγου. Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντος είδε τον ποδοσφαιριστή του να πονάει και να αποχωρεί τραυματίας από την αναμέτρηση στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ. Ο Ισπανός επιθετικός τραυματίστηκε στον ώμο του, βγάζοντας τον για τρίτη φορά αποτέλεσμα η συμμετοχή του στα επόμενα παιχνίδια να κρίνεται αμφίβολη.

Ο 24χρονος στράικερ αποτελεί ένα από τα βασικά όπλα της Γουλβς στη φετινή της πορεία, με τον Νούνο Εσπίριτο Σάντος να κατανοεί πως ενδεχόμενη απώλειά του μπορεί να προκαλέσει μεγάλα κενά στην επιθετική του γραμμή. Όλα αυτά σχεδόν μία εβδομάδα πριν τη πρώτη συνάντηση του αγγλικού συλλόγου με τον Ολυμπιακό για τη φάση των “16” του Europa League. Οι “Ερυθρόλευκοι” καλούνται να ξεπεράσουν ένα ακόμη μεγάλο εμπόδιο και μετά τη θριαμβευτική πρόκριση επί της Άρσεναλ να κάνει ακόμη μια μεγάλη επιτυχία.

Για την ώρα ο τραυματισμός του Τραορέ δεν συντρέχει μεγάλη ανησυχία, με το τεχνικό τιμ της Γουλβς να περιμένει να δει τον Ισπανό στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας, αυτό κόντρα στην Μπράιτον στα πλαίσια της Πρέμιερ Λιγκ. «Έβγαλε τον ώμο του ξανά. Έχει συμβεί και στο παρελθόν και ανησυχώ για εκείνον. Είναι κάτι με το οποίο παλεύει, πονάει αρκετά. Είναι πολύ δυνατός, αλλά πονάει και εκείνος όπως ο καθένας» ανέφερε σε δηλώσεις ο Εσπίριτο, ο οποίος αισιοδοξεί πως ο παίκτης του θα είναι διαθέσιμος για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments