Video

Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Όσα δεν έδειξε η τηλεόραση

Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Όσα δεν έδειξε η τηλεόραση
Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια επική νίκη - πρόκριση στο Λονδίνο και ο επίσημος λογαριασμός του συλλόγου στο youtube παρουσιάζει ένα βίντεο με όσα δεν είδατε από την τηλεοπτική κάλυψη.

Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Σχεδόν μια βδομάδα μετά, όλοι γνωρίζουν για το έπος του Ολυμπιακού στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ. Δεν ήταν η νίκη. Δεν ήταν καν η πρόκριση. Είναι το πως ήρθαν αυτά τα δύο σε συνδυασμό με το όνομα του αντιπάλου. Βλέπετε, ο Ολυμπιακός είχε χάσει με 0-1 στο πρώτο παιχνίδι μέσα στο “Στάδιο Καραϊσκάκη“. Αυτό σήμαινε ότι χρειαζόταν νίκη μέσα στο Λονδίνο βάζοντας υποχρεωτικά δύο τουλάχιστον γκολ. Αδύνατο; Κι όμως ο Ολυμπιακός το κατάφερε, κερδίζοντας με 1-2 στην παράταση.

Όλα αυτά απέναντι σε μια Άρσεναλ με όλα τα αστέρια της στην ενδεκάδα και ψυχωμένη για την πρόκριση, αφού δύσκολα θα πάρει το ευρωπαϊκό εισητήριο φέτος μέσω της Premier League. Οι “κανονιέρηδες” υπολόγιζαν πολύ στο Europa League για να βρίσκονται στην Ευρώπη και του χρόνου. Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψιν μπορεί κανείς να αντιληφθεί το μέγεθος του άθλου του Ολυμπιακού, ο οποίος μάλιστα μεσοβδόμαδα είχε παιχνίδι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

Η Άρσεναλ, λοιπόν, είχε ισοφαρίσει με τον Ομπαμεγιάνγκ και όλη η συγκλονιστική προσπάθεια του Ολυμπιακού φαινόταν να πηγαίνει στράφι. Ωστόσο, για μια φορά η τύχη χαμογέλασε στους ερυθρόλευκους και ο Ελ Αραμπί έστειλε τους 6.000 οπαδούς που είχαν ακολουθήσει την ομάδα στο Λονδίνο στα ουράνια, με το γκολ του στο 120′. Το χρωστούσε η τύχη στον Ολυμπιακό για όλες τις φορές που έχει φτάσει κοντά σε μια ευρωπαϊκή διάκριση και η τύχη του γύρισε την πλάτη. Για τη Γιουβέντους, για τη Μπορντό, για τη Μέταλιστ.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανέβασε ο Ολυμπιακός από τον επίσημο λογαριασμό του στο youtube με την παρακάμερα του αγώνα:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments