Video

Έλντα Πανοπούλου: Έτσι κατάφερα να χάσω 32 κιλά χωρίς να κάνω αυστηρή δίαιτα

Έλντα Πανοπούλου: Έτσι κατάφερα να χάσω 32 κιλά χωρίς να κάνω αυστηρή δίαιτα
Έλντα Πανοπούλου: Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη τονίζοντας μεταξύ άλλων τη μέθοδο που ακολούθησε για να χάσει αρκετά από τα περιττά κιλά από το σώμα της.

Έλντα Πανοπούλου: Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη και της εκπομπής “Μεσάνυχτα“. Η Έλντα Πανοπούλου κατά τη παρουσία της αναφέρθηκε τόσο στη πορεία της στην υποκριτική όσο και στην προσωπική της ζωή. Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος, η γνωστή ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για το βάρος του σώματός της και το πως κατάφερε χωρίς ιδιαίτερες θυσίες να απολέσει από το σώμα της έναν σημαντικό αριθμό κιλών αλλάζοντας άρδην την εικόνα της.

«Είχα φτάσει 97 κιλά. Τα έχασα συμπωματικά. Δεν το επιδίωξα. Το έχω πει πολλές φορές. Μετά από 26 χρόνια συνεχούς εργασίας χωρίς διακοπές, χειμώνα-καλοκαίρι, ενώ έκανα διακοπές και έτρωγα τα πάντα, γύρισα από τις διακοπές, έχοντας χάσει 4 κιλά. Είπα, γιατί τα έχασα αυτά τα κιλά; Και συνειδητοποίησα πως επειδή δεν μπορούσα να πηγαίνω με το αυτοκίνητο, έπρεπε να περπατάω… Έπρεπε να αλλάξω τρόπο ζωής. Και συνέχισα να περπατάω. Και αύξησα το περπάτημα. Ξεκίνησα να περπατάω δυο ώρες μετά το φαγητό και σταμάτησα το junk food. Και αυτό στην ποσότητα. Έχασα 32 κιλά σε τρία χρόνια. Οι δίαιτες και οι διατροφές υπόσχονται πιο γρήγορη απώλεια βάρους», είπε η ίδια.

Οι δύσκολες στιγμές της ζωής της

Η Έλντα Πανοπούλου είπε: “Υπήρξαν περιπτώσεις που ήταν πολύ δύσκολες στη ζωή μου. Τη μέρα της κηδείας του πατέρα μου, το βράδυ παίζαμε στο θέατρο και ήταν πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Ήταν αξεπέραστα δύσκολη στιγμή. Στο Δελφινάριο ήμουν τότε με τον πεθερό σου, ο οποίος μου στάθηκε σαν πατέρας σ’ εκείνη τη δύσκολη στιγμή.

Το βράδυ που έπαιξα στο θέατρο ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου γιατί έβλεπα κάτω τον πατέρα μου. Νόμιζα ότι είναι στην πρώτη σειρά και με κοιτάει. Όταν τελείωσε το νούμερο -ήταν δύσκολο να κάνεις τον κόσμο να γελάσει όταν εσύ κλαις- μπήκα στα παρασκήνια και λιποθύμησα γιατί ήταν πολύ μεγάλη η ένταση για να μπορέσω να το φέρω εις πέρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments