Αθλητισμός

Ομάρ Ελαμπντελαουί Ολυμπιακός: Ανατροπή δεδομένων και σκέψεις ανανέωσης με τους “Ερυθρόλευκους”

Ομάρ Ελαμπντελαουί Ολυμπιακός: Ανατροπή δεδομένων και σκέψεις ανανέωσης με τους “Ερυθρόλευκους”
Ομάρ Ελαμπντελαουί Ολυμπιακός: Ο Νορβηγός αμυντικός φαίνεται πως έχει αναθεωρήσει και πλέον σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να παραμείνει στο Λιμάνι και μετά το καλοκαίρι.

Ομάρ Ελαμπντελαουί Ολυμπιακός: Το συμβόλαιο του αρχηγού των “Ερυθρόλευκων” ολοκληρώνεται τυπικά το καλοκαίρι. Ο Νορβηγός όλο αυτό το διάστημα είχε δείξει με κάθε τρόπο πως επιθυμούσε να από τον σύλλογο και το ελληνικό πρωτάθλημα στοχεύοντας στην προοπτική της Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ γύρω από τον σύλλογο, η πρόταση που θέλει να βρει η πλευρά του έμπειρου αμυντικού δεν δείχνει να έρχεται, έτσι το σενάριο παραμονής του αρχίζει να αυξάνει πιθανότητες.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς έχει δείξει να εμπιστεύεται πλήρως τις ικανότητες του Νορβηγού μπακ. Ο Ομάρ βρίσκεται από το ξεκίνημα της σεζόν σταθερά στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής συνθέτοντας μαζί με τους Τσιμίκα, Σεμέδο και εσχάτως Μπα μια αξιόπιστη τετράδα που εμπνέει σιγουριά στους Πειραιώτες τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη.

Στον Ολυμπιακό δεδομένα θα ήθελαν τον Ομάρ και μετά το καλοκαίρι στις τάξεις τους. όπως αναφέρει το sportime.gr πρόθεση τόσο του συλλόγου όσο και της πλευράς του παίκτη είναι να υπάρξουν νέες συνομιλίες, με σκοπό να βρεθεί η “χρυσή τομή” και η συνεργασία τους να επεκταθεί και μετά το καλοκαίρι. Στον Ολυμπιακό κατανοούν πως η επόμενη μεταγραφική περίοδος θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα, μιας και δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου που απασχολούν ευρωπαικούς συλλόγους, με μερικούς εξ αυτών να μοιάζει μάλιστα απίθανο να συνεχίσουν και μετά τον Ιούνιο στο Λιμάνι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments