Αθλητισμός

Ρικ Πιτίνο – Σακίλ Μακ Κίσικ: Πως σχολίασε την απόδοση του ο έμπειρος τεχνικός

Ρικ Πιτίνο – Σακίλ Μακ Κίσικ: Πως σχολίασε την απόδοση του ο έμπειρος τεχνικός
Ρικ Πιτίνο - Σακίλ Μακ Κίσικ: Ο Αμερικανός τεχνικός δεν άφησε ασχολίαστη την εμφάνιση του παίκτη του Ολυμπιακού.

Ρικ Πιτίνο – Σακίλ Μακ Κίσικ: Το βράδυ της Τρίτης ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ στο μεγάλο ντέρμπι για την Ευρωλίγκα. Οι Πειραιώτες έκαναν μεγάλη εμφάνιση παρά το γεγονός ότι δεν είχαν στη σύνθεση τους το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη. Ωστόσο οι “ερυθρόλευκοι” βρήκαν λύσεις από άλλους αθλητές για να καταφέρουν να πανηγυρίσουν μια σπουδαία νίκη κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο.

Ο παίκτης που πήρε στις πλάτες του τον Ολυμπιακό δεν είναι άλλος από τον Σακίλ Μακ Κίσικ. Πρόκειται για έναν παίκτη που ήρθε στην ομάδα πριν από λίγο καιρό από την Μπεσίκτας. Ο Αμερικανός ήρθε στον Πειραιά στις 10 Φεβρουαρίου και δεν άργησε να προσαρμοστεί. Μάλιστα, έχει δείξει ήδη τα δείγματα γραφής με αποκορύφωμα το χθεσινό ντέρμπι.

Αποθέωση και από Πιτίνο

Στο πρόσφατο ντέρμπι ο Μακ Κίσικ πέτυχε 22 πόντους και ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του. Αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Ρίκ Πιτίνο που δεν δίστασε να μιλήσει με αποθεωτικά λόγια για τον παίκτη του Ολυμπιακού. “Ο παίκτης είναι ένα από τα καλύτερα αποκτήματα που έχουν γίνει ποτέ στην Ευρωλίγκα μεσούσης της περιόδου και για αυτό θέλω να συγχαρώ τόσο τον ίδιο τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του”.

Ο ίδιος ο παίκτης μετά το τέλος του παιχνιδιού κράτησε χαμηλά τη μπάλα και έδωσε τα εύσημα στον προπονητή του.  «Είναι απίστευτο, το να είμαι μπροστά σε τόσους ανθρώπους… Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ», δήλωσε αρχικά ο Σακίλ Μακ Κίσικ στην κάμερα της Nova.

Για το αν περίμενε μια τέτοια εμφάνιση σε προσωπικό επίπεδο: «Είναι δύσκολο για τον κόσμο να το πιστέψει, αλλά εγώ πιστεύω πολύ στο εαυτό μου και το περίμενα. Όπως κι η γυναίκα μου, ήξερα πως δεν θα είχα ρυθμό, ήθελα να βγω και να δείξω τί μπορώ να κάνω. Έπαιξα καλά με τη Μακάμπι και προσπάθησα σήμερα για το ακόμη καλύτερο». Για τη γρήγορη προσαρμογή του: «Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στον κόουτς, για το πώς με δέχτηκε, πώς με προετοίμασε, για το ρίσκο που πήρε ρίχνοντάς με στον αγώνα και για τον τρόπο που με στήριξε κατά τη διάρκεια αυτού, λεπτό προς λεπτό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments