Ελλάδα

Αγία Βαρβάρα σύλληψη αλλοδαπού: Ποιος είναι ο 19χρονος που διέπραττε κλοπές σε καταστήματα

Αγία Βαρβάρα σύλληψη αλλοδαπού: Ποιος είναι ο 19χρονος που διέπραττε κλοπές σε καταστήματα
Αγία Βαρβάρα σύλληψη αλλοδαπού: Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας του 19χρονου, φωτογραφίες καθώς και βιντεοληπτικό υλικό κατά τη διάρκεια διάρρηξης καταστήματος.

Αγία Βαρβάρα σύλληψη αλλοδαπού: Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον ο 19χρονος αλλοδαπός που διέπραττε κλοπές σε καταστήματα. Ειδικότερα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας στις 27 Φεβρουαρίου 2020 συνέλαβαν τον νεαρό δράστη στην ευρύτερη περιοχή της Νίκαιας. Ο νεαρός αλλοδαπός σύμφωνα με τo protothema.gr μαζί με δύο ακόμα συνεργούς, του δρούσε κατά τις βραδινές ώρες “χτυπώντας”  σε καταστήματα με τη μέθοδο της θραύσης του υαλοπίνακα της πρόσοψης και αφαιρούσαν τα συρτάρια των ταμειακών μηχανών με χρηματικά ποσά.  

Σημειώνεται πως από την έρευνα της αστυνομίας εξακριβώθηκαν 13 περιπτώσεις διαρρήξεων σε καταστήματα στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Ωστόσο, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, τα στοιχεία ταυτότητας και  φωτογραφίες του 19χρονου καθώς και βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο φαίνεται ο 19χρονος δράστης τη στιγμή της διάρρηξης καταστήματος. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον (επ) ZERELLARI ( o ν) Marino του Shkelqim και της Marieta , γεννηθέντα την 19-7-2001 στην Αλβανία, ο όποιος δρούσε άλλοτε μόνος του και άλλοτε με τους συνεργούς του. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments