Ελλάδα

Έβρος νέα: Επεισόδια και πάλι στις Καστανιές

Έβρος νέα: Επεισόδια και πάλι στις Καστανιές
Έβρος νέα: Επεισόδια ξεκίνησαν και πάλι στα ελληνοτουρκικά σύνορα με τους μετανάστες να πραγματοποιούν επίθεση στην Ελληνική πλευρά.

Έβρος νέα: Άλλη μια μέρα επεισοδίων ξημέρωσε στις Καστανιές. Λίγο πριν τις 9 το πρωί, μια ομάδα μεταναστών εκτόξευσε χημικά και δακρυγόνα προς τις ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας. Η Ελληνική πλευρά απάντησε με δακρυγόνα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αποπνικτική ατμόσφαιρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο νωρίτερα είχε ακουστεί ένας εκκωφαντικός θόρυβος.

Αυτό ανάγκασε τις Ελληνικές αρχές να ψάξουν την περιοχή και ειδικότερα τα σημεία που υπάρχουν συρματοπλέγματα, για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν απόπειρες παραβίασής τους. Τα πρώτα πλάνα δείχνουν τους Έλληνες αστυνομικούς να έχουν παραταχθεί σε ένα σημείο που είναι συγκεντρωμένοι μετανάστες που πραγματοποιούν πίσω από τον φράκτη.

Τα χημικά που άγνωστο πως, βρέθηκαν και πάλι στα χέρια τους, έπεσαν στο ελληνικό έδαφος, με την ατμόσφαιρα στο σημείο να γίνεται γρήγορα αποπνικτική.  Στο σημείο υπάρχουν και ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, προς αντιμετώπιση του σκηνικού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments