Video

Άγριες Μέλισσες τηλεθέαση: Πέρασε μπροστά από το MasterChef η δημοφιλής σειρά

Άγριες Μέλισσες τηλεθέαση: Πέρασε μπροστά από το MasterChef η δημοφιλής σειρά
Άγριες Μέλισσες τηλεθέαση: Απίστευτα νούμερα τηλεθέασης για τα δύο τηλεοπτικά προγράμματα.

Άγριες Μέλισσες τηλεθέαση: Σε πολύ υψηλά νούμερα κινήθηκα εχθές το βράδυ οι δύο “γίγαντες” της prime time ζώνης. Οι Άγριες Μέλισσες και το Masterchef κατάφεραν να πάρουν όλη την πίτα και να μοιράσουν σχεδόν ισόποσα την τηλεθέαση. Η δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1 κατάφερε μάλιστα να επικρατήσει στο δυναμικό κοινό με μια μονάδα διαφορά. Το βράδυ της Τρίτης είδαμε τη δοκιμασία αποχώρησης του ριάλιτι μαγειρικής του Star, το οποίο πήγε πάρα πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης και πλησίασε απειλητικά τη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1.

Τα δύο προγράμματα βρίσκονται μόνιμα στις δύο υψηλότερες θέσεις, αφού σημειώνουν μεγάλα ποσοστά, “ανταλλάζοντας” κάθε τόσο τον τίτλο του “βασιλιά” της τηλεθέασης. Την Τρίτη οι “Άγριες Μέλισσες” βρέθηκαν πιο πάνω, σημειώνοντας 34.9% στο δυναμικό κοινό και 38.4% στο γενικό σύνολο, ενώ το MasterChef σημείωσε 33.9% και 26.8% αντίστοιχα. Πιο κάτω βρέθηκαν η επανάληψη του “Παρά Πέντε” στο Mega, το “Πέτα τη Φριτέζα” στον ΑΝΤ1, το “Έλα στη θέση μου” του Alpha και οι “8 Λέξεις” στον ΣΚΑΙ.

Αναλυτικά τι έδειξαν οι μετρήσεις:

Δυναμικό κοινό

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 34.9%

MASTERCHEF 33.9%

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ 14.4%

ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ 11.8%

ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ 11.3%

8 ΛΕΞΕΙΣ 10.2%

Γενικό σύνολο

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 38.4%

MASTERCHEF 26.8%

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ 15.4%

ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ 8.1%

ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ 10.8%

8 ΛΕΞΕΙΣ 19.2%

Άγριες Μέλισσες: Αναλυτικά τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Σήμερα στην δραματική σειρά θα δούμε ότι: Η Ασημίνα, νιώθοντας προδομένη από τις αδελφές της κι από τον Νικηφόρο, φτιάχνει τη βαλίτσα της με σκοπό να φύγει. Την προλαβαίνει, ωστόσο, η Μυρσίνη, η οποία της προτείνει ένα σχέδιο που θα έλυνε όλα τα προβλήματα τους. Πώς θα αντιδράσει η Ασημίνα; Η Παγώνα, πικραμένη από την συμπεριφορά της Ουρανίας, της μιλά άσχημα και της δηλώνει πως δεν θέλει πια να έχουν καμία σχέση.

Η Ελένη, ανήσυχη για το σημάδι της Δρόσως, επισκέπτεται τη Δέσπω και βρίσκεται μπροστά σε μια αναπάντεχη αποκάλυψη. Την ίδια στιγμή, ο Μελέτης αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Κλεομένη, ενώ η Ασημίνα βρίσκει τη Δρόσω, απαιτώντας να μάθει λεπτομέρειες για την προδοσία της. Μια συνάντηση που θα αφήσει βαθιά χαραγμένες πληγές στη ψυχή των δυο αδελφών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments