Video

Νικολέττα Ράλλη έγκυος: Αποκάλυψε στον Μουτσινά το φύλο του παιδιού που περιμένει

Νικολέττα Ράλλη έγκυος: Αποκάλυψε στον Μουτσινά το φύλο του παιδιού που περιμένει
Νικολέττα Ράλλη έγκυος: Το όμορφο μοντέλο βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά αποκαλύπτοντας εκεί μεταξύ άλλων το φύλο του παιδιού που περιμένει.

Νικολέττα Ράλλη έγκυος: Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι». Η Νικολέττα Ράλλη, μίλησε για την εγκυμοσύνη της, αποκάλυψε το φύλο του μωρού της αλλά και το όνομα που μάλλον θα πάρει το παιδί. Το μοντέλο είναι έγκυος και προφανώς διάγει μία από τις ομορφότερες περιόδους και πιο ήρεμες φάσεις της ζωής της.

«Είναι πολύ ωραία και λίγο αγχωτική περίοδος. Δεν την περίμενα γιατί ουσιαστικά, εγώ τουλάχιστον, έρχομαι αντιμέτωπη με κάτι το οποίο δεν έχω ιδέα τι γίνεται εκεί μέσα. Δηλαδή αν μπορούσα να έχω έναν υπέρηχο μονίμως συνδεδεμένο πάνω μου και μπορούσα να ακούω συνέχεια την καρδιά του, πως όλα κυλούν τέλεια, θα το ήθελα πάρα πολύ», είπε η Νικολέττα Ράλλη. Όπως σημείωσε, περιμένει κοριτσάκι, το οποίο το πιθανότερο είναι να ονομαστεί Σοφία από τη μητέρα του συντρόφου της.

«Πάω συνέχεια στον γιατρό χωρίς να χρειάζεται. Άμα μπορείς να πηγαίνεις, γιατί να μην το κάνεις; Από τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης και μετά, οπότε κάνεις τον 4d υπέρηχο, βλέπεις πως θα είναι το παιδί όταν θα γεννηθεί», συμπλήρωσε η Νικολέττα Ράλλη. Η ίδια παραδέχτηκε ότι πάντα ήθελε να κάνει παιδιά και οικογένεια. «Αλλά απέχει πάρα πολύ το να το φαντάζεσαι και να σου συμβαίνει», είπε χαρακτηριστικά.

Η Νικολέττα Ράλλη για την προσωπική της ζωή

Η Νικολέττα Ράλλη σε μια κουνιστή καρέκλα κλήθηκε να απαντήσει στις απορίες του Νίκου Μουτσινά, που ήταν παρόμοιες με τις αρχικές δικές μας. «Ρε συ Νικολέττα, δεν κατάλαβα, πότε έγινε σχέση, πότε έγινε σχέση – σχέση, πότε έγινε σοβαρή σχέση. Στο τέλος θα δω τη φωτογραφία με το χεράκι του μωρού και δεν θα το πιστεύω να το ξέρεις», της είπε ο παρουσιαστής.

«Αν εξαιρέσεις μια σχέση στο παρελθόν, που έτυχε να είναι γνωστός ο άντρας γι’ αυτό και πήρε δημοσιότητα, ποτέ κανείς δεν ξέρει με ποιον ήμουν και πως ήμουν. Δεν έχω βάλει ποτέ φωτογραφία με άντρα στο Instagram και δεν έχω εκμεταλλευτεί ποτέ την προσωπική μου ζωή. Αν έχω ερωτηθεί, δεν έχω απαντήσει γιατί δεν θέλω», είπε η Νικολέττα Ράλλη. Και δεν ξέρω αν εσύ κατάλαβες ότι δεν πρόκειται να αναφερθεί ξανά στον Γιώργο Μαυρίδη με το ονοματεπώνυμο του, εγώ πάντως είμαι βέβαιη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments