Αθλητισμός

Αμρ Ουάρντα ΠΑΟΚ: Αρνητικός στην ανανέωση με τον “Δικέφαλο του Βορρά”

Αμρ Ουάρντα ΠΑΟΚ: Αρνητικός στην ανανέωση με τον “Δικέφαλο του Βορρά”
Αμρ Ουάρντα ΠΑΟΚ: Ο Αιγύπτιος επιθετικός δε βλέπει με θετικό μάτι την παραμονή των δικαιωμάτων του στον ΠΑΟΚ, αντιθέτως τα ρεπορτάζ τον θέλουν να να απαντά αρνητικά στη πρόταση για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αμρ Ουάρντα ΠΑΟΚ: Αρνητικά φαίνεται πως έχει απαντήσει ο Αιγύπτιος επιθετικός στη πρόταση της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Το υπάρχον συμβόλαιο του Ουάρντα με τον “Δικέφαλο του Βορρά” ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο του 2021, με τον ΠΑΟΚ να επιθυμεί η συνεργασία να επεκταθεί για ακόμη μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ ο 26χρονος επιθετικός δεν ασπάζεται αυτή τη θέση, αντιθέτως επιθυμία του είναι η απόκτηση της ελευθέρας του, καθώς δεν θέλει επ’ ουδενί να επιστρέψει στη Τούμπα. Ο δανεισμός του στη Λάρισα κρίνεται απόλυτα πετυχημένος, με τον Αιγύπτιο να αποτελεί από το ξεκίνημα της σεζόν ένα από τα βασικά επιθετικά όπλα των “βυσσινί” δείχνοντας πως απολαμβάνει τη παρουσία του στην ομάδα του κάμπου.

Μάλιστα πρόθεση του Ουάρντα είναι ο δανεισμός του στη Λάρισα να ανανεωθεί για ακόμη έξι μήνες ως ότου ολοκληρωθεί και τυπικά το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ. Το σενάριο αυτό ωστόσο κρίνεται ως “όνειρο απατηλό” από πλευράς διοίκησης ΠΑΟΚ, με τον “Δικέφαλο του Βορρά” να επαναφέρει τον παίκτη στις τάξεις του το προσεχές καλοκαίρι και να κάνει τα πάντα προκειμένου να τον μεταπείσει με σκοπό να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο. Μπορεί ο Ουάρντα στον ΠΑΟΚ να μην έχει προσφέρει αυτά τα προσδοκώμενα παρόλα αυτά τα μέλη της διοίκησης πιστεύουν ακόμη στις δυνατότητες του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments