Πολιτική

Θάνος Τζήμερος εμπρησμός: Έκρηξη στην είσοδο της πολυκατοικίας του πολιτικού

Θάνος Τζήμερος εμπρησμός: Έκρηξη στην είσοδο της πολυκατοικίας του πολιτικού
Θάνος Τζήμερος εμπρησμός: Εμπρηστικό μηχανισμό τοποθέτησαν άγνωστοι στην είσοδο της πολυκατοικίας που κατοικεί ο επικεφαλής της πολιτικής κίνησης "Δημιουργία Ξανά".

Θάνος Τζήμερος εμπρησμός: Εμπρηστικό μηχανισμό ο οποίος εξερράγη τα ξημερώματα της 5ης Μαρτίου 2020, τοποθέτησαν άγνωστοι στην είσοδο της πολυκατοικίας που κατοικεί ο επικεφαλής της πολιτικής κίνησης “Δημιουργία Ξανά”, Θάνος Τζήμερος, στην περιοχή του Χαλανδρίου. Ειδικότερα από την έκρηξη δεν υπήρξαν  τραυματισμοί, προκλήθηκαν ωστόσο εκτεταμένες ζημιές. Στο σημείο, έπειτα από κλήση που δέχθηκε η Πυροσβεστική έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, χωρίς όμως να χρειαστεί να επέμβουν καθώς η φωτιά είχε ήδη σβήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο εμπρηστικός μηχανισμός που αποτελούνταν από γκαζάκια, εξερράγη λίγο μετά τις 03:00 τα μεσάνυχτα και προκάλεσε υλικές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας. Παράλληλα η αστυνομία δεν έχει εντοπίσει ακόμη τους δράστες, ωστόσο διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αυτών που διέπραξαν τη συγκεκριμένη ενέργεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments