Πολιτισμός

Θεσσαλονίκη αναβολή εκδηλώσεων: Ο κορωνοϊός “σκοτώνει” και τον πολιτισμό

Θεσσαλονίκη αναβολή εκδηλώσεων: Ο κορωνοϊός “σκοτώνει” και τον πολιτισμό
Θεσσαλονίκη αναβολή εκδηλώσεων: Αναβάλλεται το 33ο Αρχαιολογικό Συνέδριο με τίτλο «Το Αρχαιολογικό Έργο στη Μακεδονία και Θράκη το 2019», που είχε προγραμματιστεί στη Θεσσαλονίκη για τις 5-6 Μαρτίου 2020.

Θεσσαλονίκη αναβολή εκδηλώσεων: Η επιδημία του κορωνοϊού μεταξύ άλλων πλήττει και τον πολιτισμό, ως αποτέλεσμα να αναβάλλονται ποικίλες εκδηλώσεις. Ειδικότερα, αναβάλλεται το 33ο Αρχαιολογικό Συνέδριο με τίτλο «Το Αρχαιολογικό Έργο στη Μακεδονία και Θράκη το 2019», που είχε προγραμματιστεί στη Θεσσαλονίκη για τις 5-6 Μαρτίου 2020. Oι διοργανωτές αποφάσισαν την αναβολή της συνάντησης για προληπτικούς λόγους και προς αποφυγή συνωστισμού μεγάλου αριθμού ατόμων σε έναν χώρο, με τους διοργανωτές να αναζητούν διαθέσιμο χώρο για τους επόμενους μήνες, ενώ νέα πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής του είναι στο τέλος Μαΐου ή στις αρχές Ιουνίου 2020.

Αναβολές εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη 

  • Σύμφωνα με την έντυπη έκδοση της εφημερίδας “Τύπος Θεσσαλονίκης” αναβάλλεται η προγραμματισμένη παρουσίαση για το Σάββατο 7 Μαρτίου του παιδικού βιβλίου από τις εκδόσεις Εν πλώ στο Θέατρο Αυλαία.
  • Αναβάλλονται οι εργασίες του διήμερου Επιστημονικού Συνεδρίου που οργάνωσε η Ενωσις Ομογενών εκ Κωνσταντινουπόλεως Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμαριάς.
  • Το συνέδριο με θέμα «Κωνσταντινούπολη: Οι Ρωμηοί της Πόλης από τον 19ο αιώνα μέχρι σήμερα» που είχε προγραμματιστεί να γίνει το Σάββατο και την Κυριακή 7 και 8 Μαρτίου 2020 στο δημοτικό θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη»,  αναβάλλεται για καθαρά  προληπτικούς λόγους, εξαιτίας του κορωνοϊού και στο πλαίσιο  αποφυγής συνάθροισης σε κλειστό χώρο.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments