Διεθνή

Κορωνοϊός Ισραήλ: Θετικός στον ιό και ο οδηγός πούλμαν που μετέφερε τους Έλληνες τουρίστες

Κορωνοϊός Ισραήλ: Θετικός στον ιό και ο οδηγός πούλμαν που μετέφερε τους Έλληνες τουρίστες
Κορωνοϊός Ισραήλ: Ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να ανέρχονται μέχρι στιγμής τα δεκαεπτά.

Κορωνοϊός Ισραήλ: Σύμφωνα με τα Ισραηλινά μέσα μαζικής ενημέρωσης τα κρούσματα του κορωνοϊού στο Ισραήλ σημειώνουν ραγδαία αύξηση, με τον επίσημο αριθμό να φτάνει μέχρι στιγμής τα 17, ενώ χιλιάδες άτομα βρίσκονται σε εθελούσια απομόνωση στο σπίτι τους. Ειδικότερα σύμφωνα με την Jerusalem Post, δύο ακόμα Ισραηλινοί βγήκαν θετικοί στον ιό την Πέμπτη 6 Μαρτίου με τον έναν να είναι ο οδηγός του πούλμαν των Ελλήνων τουριστών που νόσησαν μετά από εκδρομή στους Αγίους Τόπους.

“Ο Ασθενής Νο 16 είναι ένας 38χρονος οδηγός λεωφορείου από την ανατολική Ιερουσαλήμ που νοσηλεύεται σε απομόνωση στο Νοσοκομείο Πορίγια της Τιβεριάδας, όπου εισήχθη με πνευμονία αναφέρει η Jerusalem Post”

Σύμφωνα με τον διευθυντή του νοσοκομείου, ο άνδρας είναι σε σταθερή κατάσταση και έχει πλήρως τις αισθήσεις του», συνεχίζει η Jerusalem Post. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα, «τα εβραϊκά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο οδηγός είχε πρόσφατα εργαστεί σε περιήγηση γκρουπ προσκυνητών από την Ελλάδα, 21 από τους οποίους διαγνώστηκαν με κορωνοϊό μετά την επιστροφή στην πατρίδα τους στις 27 Φεβρουαρίου. Το γκρουπ είχε κάνει στάσεις στο Ισραήλ, τη Δυτική Όχθη, και την Αίγυπτο».

«Το υπουργείο Τουρισμού της Παλαιστινιακής Αρχής είπε ότι έκλεισε τον Ναό της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ την Πέμπτη, λόγω ανησυχίας για τον κορωνοϊό, αφού έγινε γνωστό ότι οι Έλληνες τουρίστες προσκύνησαν σε αυτόν. Το υπουργείο δεν ανέφερε για πόσο διάστημα θα παραμείνει κλειστός ο ναός», καταλήγει το δημοσίευμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments