Lifestyle

«La Casa de Papel»: Αντίστροφη μέτρηση για την τέλεια ληστεία [vid]

«La Casa de Papel»: Αντίστροφη μέτρηση για την τέλεια ληστεία [vid]
«La Casa de Papel»: To νέο τρέιλερ του «La Casa de Papel» μόλις κυκλοφόρησε και οι φανς της σειράς μετρούν ήδη αντίστροφα για την πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου.

«La Casa de Papel»: Οι πρωταγωνιστές του «La Casa De Papel» επιστρέφουν με νέο κύκλο και το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε δίνει μια γεύση από όσα θα ακολουθήσουν. Η καινούργια σεζόν της δημοφιλούς ισπανικής σειράς που παρακολουθούν φανατικά εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Απριλίου. Αυτή τη φορά, όπως φαίνεται και στο τρέιλερ, οι αγαπημένοι μας ληστές προσπαθούν να κρατήσουν στη ζωή την Ναϊρόμπι μετά τη σφαίρα που δέχτηκε από την ισπανική αστυνομία, ενώ ο «Καθηγητής» προσπαθεί να σώσει την Ρακέλ Μουρίγιο, η οποία έχει συλληφθεί.

Την ίδια στιγμή, ο «Γανδίας», ο φρουρός του διευθυντή της τράπεζας της Ισπανίας καταφέρνει να απελευθερωθεί, δυσκολεύοντας αισθητά το έργο της συμμορίας.

Το «La Casa De Papel», δημιουργία του Αλεξ Πίνα, προβλήθηκε αρχικά στο ισπανικό δίκτυο Antena 3 τo 2017. To Netflix έδειξε τα αντανακλαστικά του και λίγο καιρό αργότερα απέκτησε τα δικαιώματά της δημοφιλούς σειράς. Έτσι σε χρόνο ρεκόρ είχε στην μεγάλη αρχειοθήκη του μια πολύτιμη επιτυχία: Τη δημοφιλέστερη μη αγγλόφωνη σειρά του πέτυχε να κατοχυρώσει το βραβείο Emmy καλύτερης δραματικής σειράς για το 2018.

Η υπόθεση παρακολουθεί την ιστορία οκτώ ληστών που κλείνονται στο Νομισματοκοπείο της Μαδρίτης κρατώντας ομήρους το προσωπικό και μια ομάδα επισκεπτών μαθητών με σκοπό να παραμείνουν για έντεκα μέρες, ώστε να τυπώσουν 2,4 δισεκατομμύρια ευρώ. Οι ληστές φορούν κόκκινες στολές και μάσκες με το πρόσωπο του Σαλβαντόρ Νταλί και φέρουν τα ονόματα πόλεων για ψευδώνυμα: Βερολίνο, Ελσίνκι, Τόκιο, Μόσχα, Ναϊρόμπι, Όσλο, Ντένβερ και Ρίο.   

Το τρέιλερ της τέταρτης σεζόν:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments