Lifestyle

Βάνα Μπάρμπα: H γεμάτη ζωή και ο άνδρας που τη σημάδεψε

Βάνα Μπάρμπα: H γεμάτη ζωή και ο άνδρας που τη σημάδεψε
Βάνα Μπάρμπα: Για τη ζωή της, την ενασχόλησή της με την πολιτική αλλά και για τους άντρες μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε η Βάνα Μπάρπα.

Βάνα Μπάρμπα: Καλεσμένη των Dot ήταν σήμερα η Βάνα Μπάρμπα. Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε για τη “χρυσή εποχή” της ελληνικής τηλεόρασης και την μεγάλη επιτυχία που έζησε. Παραδέχτηκε πως έζησε μια σπάταλη ζωή και πως κρίση της “έπεσε” βαριά. Ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω και πήρε την απόφαση να κινηθεί σε διαφορετικά μονοπάτια, λαμβάνοντας μέρος στα κοινά για να συμβάλει στην ανάπτυξη της τοπικής αυτοδιοίκησης, ωστόσο, η εμπειρία της στην πολιτική την απογοήτευσε οικτρά.

“Σιχάθηκα την πολιτική, είδα ότι και εκεί είναι ένα περίεργο πράγμα” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα τελευταία χρόνια βίωσε άσχημες καταστάσεις, χάνοντας αρκετά αγαπημένα της πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και την αδερφή της από τον καρκίνο, κάτι που την έκανε να ανακαλύψει ορισμένα λάθη του εαυτού της. “Εκεί κατάλαβα ότι δεν ήξερα να δείχνω την αγάπη μου σωστά” τόνισε η ηθοποιός.

Υπήρξε το απόλυτο σύμβολο θηλυκότητας και έζησε στο ζενίθ την λατρεία των ανδρών και τον θαυμασμό των γυναικών για το απαράμιλλο σεξαπίλ της και την ισχυρή της προσωπικότητα. Ο χρόνος της έχει φερθεί πολύ ευγενικά, ωστόσο, η ίδια μαρτυρά πως δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να παρατηρεί το “άγγιγμα” του χρόνου επάνω της, κάτι που με τον καιρό κατάφερε να υπερνικήσει. “Τα τσάκισα όλα και επέλεξα τη μητρότητα και το κομμάτι της ερωτικής γυναίκα το τσάκισα κανονικά. Και τώρα το κάνω” σημείωσε.

Κάνοντας τον απολογισμό της, βλέπει πως υπήρξε άδικη απέναντι σε ορισμένους άνδρες λόγω της τότε ανωριμότητάς της, ενώ δε δίστασε να μιλήσει για τον ένα και μοναδικό άνδρα που τη “σημάδεψε” με αποτέλεσμα κανείς άλλος ποτέ να μη μπορέσει να πάρει τη θέση του στην καρδιά της. “Έπαιρνα από τον καθένα αυτό που με βόλευε. Από άλλον ομορφιά, από τον άλλο χρήματα και εξουσία” είπε η Βάνα Μπάρμπα.

“Ήταν το 10 το καλό. Τέτοια ψυχή και αγάπη δεν μπορούσα να βρω ποτέ στη ζωή μου και δεν ξαναβρήκα. Βρέθηκε το τέλειο στη ζωή μου και το έχασα”, πρόσθεσε. Τέλος, μίλησε για την εμπειρία της στα Oscars το 1992 και για την παρολίγον συμμετοχή της στην ταινία James Bond, ως ένα από τα περίφημα “κορίτσια” του 007.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments