Πολιτική

Κορωνοϊός Ελλάδα: Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για νέα μέτρα κατά του ιού

Κορωνοϊός Ελλάδα: Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για νέα μέτρα κατά του ιού
Κορωνοϊός Ελλάδα: Στο επίκεντρο της συζήτησης τα μέτρα για τη δημόσια υγεία και τις επιπτώσεις στην οικονομία που έχει επιφέρει ο κορωνοϊός στη χώρα μας.

Κορωνοϊός Ελλάδα: Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με επίκεντρο της συζήτησης τα μέτρα για τη δημόσια υγεία και τις επιπτώσεις στην οικονομία που έχει επιφέρει ο κορωνοϊός στη χώρα μας. Ειδικότερα, στη σύσκεψη θα μετέχουν, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ανάπτυξης ‘Αδωνις Γεωργιάδης, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Επιπλέον θα συμμετέχουν και οι υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο γενικός γραμματέας πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας και ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, αυξάνοντας τον αριθμό στα 46 και εντείνοντας την ανησυχία στη χώρα μας. Συγκεκριμένα πρόκειται για άνδρα 48 χρόνων. Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα του Ειδικού Εργαστηρίου του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ και τη σχετική ανακοίνωση που έβγαλε στη 01:30 μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής  6 Μαρτίου η Περιφέρεια, πρόκειται για άνδρα 48 ετών από την Ιστιαία, που είχε ταξιδέψει με το 10ο κρούσμα, τον 66χρονο από την Ηλεία στους Αγίους Τόπους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments