Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο [07/03/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο [07/03/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο [07/03/20).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Σάββατο [07/03/20].

κριός

Αυτή είναι μια εποχή που θα νιώθεις πιο ασφαλής συναισθηματικά. Τα ερωτικά θέματα που δημιουργήθηκαν πρόσφατα και ήταν σημαντικά, θα μπορέσεις να τα λύσεις εύκολα τώρα. Αυτή η ενισχυμένη αυτοπεποίθησή σου, θα σε ενθαρρύνει να κάνεις ένα τολμηρό βήμα στο όνομα της αγάπης, με αποτέλεσμα μια ευχάριστη έκπληξη. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, κάποιος ξεχωριστός στον κόσμο σου, αξίζει να δει τον αυθεντικό σου εαυτό τώρα.

ταύρος

Θα βοηθούσε αν ο αγαπημένος σου έδειχνε περισσότερο ενδιαφέρον για κάτι που σημαίνει πολλά για σένα. Μπορεί να χρειαστεί να εργαστείς σκληρότερα από ό, τι νόμιζες, για να κερδίσεις την εκτίμηση των προσπαθειών σου. Θέλεις να σιγουρευτείς πως ο αγαπημένος σου συμμερίζεται την επιθυμία ή την ανησυχία σου, για κάτι που αγαπάς. Σκέψου όμως, μήπως αφήνεις πολλά που πρέπει να τα υποθέσει από πλευράς του. Αν του δώσεις περισσότερες πληροφορίες, μπορεί να αποδειχθούν χρήσιμες.

δίδυμοι

Ό, τι αφορά τα ερωτικά σου, θα σου είναι εύκολο να αποθαρρύνεις ό, τι δεν σε ενδιαφέρει. Αν δεν βλέπεις κανένα απτό όφελος για να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον ή προσπάθεια προς κάτι, τότε είναι φυσικό να το θεωρήσεις άσχετο ή υπερβολικό. Αυτή όμως, μπορεί να είναι μια εποχή που θα έπρεπε να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή σε κάτι – ή σε κάποιον. Αυτό που εσύ θεωρείς ακατάλληλο, μπορεί να αποδειχτεί, πως είναι ακριβώς το αντίθετο!

καρκίνος

Αξίζει να ψάξεις προσεκτικά, το γιατί νιώθεις πως έχεις παραιτηθεί από την αποδοχή μιας κατάστασης στα ερωτικά σου, που νιώθεις ανίκανη να ελέγξεις ή να αλλάξεις. Αν χρειάζεσαι έμπνευση, τότε μπορείς να εμπιστευθείς, ότι το κίνητρο προσπαθεί να σε βρει. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να δεχτείς την άφιξή του. Σύντομα να αισθανθείς διαφορετικά, εκεί που σήμερα, νιώθεις περιορισμένη.

λέων

Εξέτασε τις συνέπειες που θα έχεις, αν δεν αναλάβεις δράση στα ερωτικά σου ενώ γνωρίζεις, πως πρέπει να κινηθείς. Η πρόοδος ή η βελτίωση που επιθυμείς να βιώσεις, είναι απίθανο να συμβεί, χωρίς τη συμμετοχή σου. Εκεί που μπορεί να νιώθεις πως οι προσπάθειές σου, θα οδηγήσουν σε απογοήτευση, μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα.

παρθένος

Δεν είναι καιρός, να επιτρέπεις στη επιμονή σου, ν’ αποκτήσεις ισχυρή βάση. Μια διαφορά απόψεων μπορεί να προκύψει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και ίσως να είναι η αιτία, που αμφότεροι αρνείστε να μπείτε στη σχέση. Κάποια στιγμή σύντομα και οι δύο, θα είστε σε θέση να δηλώσετε τις απόψεις σας και ίσως να βρείτε κοινό έδαφος. Μέχρι τότε, να είσαι ήρεμη και ευέλικτη.

ζυγός

Μια περιοχή της ερωτικής σου ζωής, είναι πιθανώς πιο μεταβαλλόμενη από ό, τι επιθυμείς, και πολλά έχουν να κάνουν με την ανάγκη σου να αντιμετωπίσεις μια ασταθή σχέση, ένα θέμα ή ένα άτομο. Για κάποιο χρονικό διάστημα, έπρεπε να προετοιμαστείς για κάποιες απροσδόκητες εξελίξεις στις οποίες είχες λίγο ή καθόλου τον έλεγχο. Όμως η ένταση που τις περιβάλλει, τώρα μειώνεται. Σύντομα, θα εξαφανιστεί εντελώς.

σκορπιός

Τίποτα στη ζωή δεν είναι τέλειο! Όποιος προσπαθεί να πετύχει την τελειότητα ανακαλύπτει σύντομα, πως μπορεί να είναι ένας κινούμενος στόχος. Όπου σε ενδιαφέρει η τελειότητα για μια περιοχή της ερωτικής σου ζωής, έχεις πολλά να αναγνωρίσεις που είναι σωστά. Όπως είναι σωστό και για σένα, που θέλεις να κάνεις την πρόοδο που επιθυμείς. Μην υποτιμάς το πόσο ιδανικές είναι οι τρέχουσες συνθήκες, για να πετύχεις ή να ζήσεις κάτι ενθουσιώδες. Απλά να είσαι πρόθυμη, να μειώσεις τις τυχόν υπερβολικές προσδοκίες σου.

τοξότης

Κάτι που ξετυλίγεται στην ερωτική σου ζωή ή στη σχέση σου, θα σου δώσει ένα καλό λόγο να αισθάνεσαι αισιόδοξη και παρακινημένη. Καλά κάνει και αντιμετωπίζεις μ’ αυτό τον τρόπο, ό, τι είναι διαθέσιμο. Μην αφήνεις την αμφιβολία να σε αποθαρρύνει από την δικαιολογημένη εστίασή σου, σε ό,τι είναι αναμφισβήτητα θετικό. Περίμενες καιρό, αυτό το είδος προόδου… Και το έχεις κερδίσει! Τώρα λοιπόν άρπαξέ το.

αιγόκερως

Είναι δελεαστικό να αναλογίζεσαι τις πρόσφατες εξελίξεις στα ερωτικά σου και να αναρωτιέσαι πώς έφτασες σ’ έναν συγκεκριμένο προορισμό! Είναι όμως σημαντικό να καταλάβεις, πως όλα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν, είναι μέρος μιας πολύ μεγαλύτερης εικόνας. Αν αισθάνεσαι αισιόδοξη για αυτά που έχει να σου προσφέρει το μέλλον, τότε πίστεψε σ’ αυτό το συναίσθημα. Μια ιδιαίτερη ιστορία δεν έχει τελειώσει. Στην πραγματικότητα, μπορείς να απολαύσεις το επόμενο κεφάλαιο ακόμη περισσότερο από ό, τι απόλαυσες το προηγούμενο.

υδροχόος

Αν ήξερε ο αγαπημένος σου τι γνωρίζεις, μπορεί να είχε μια διαφορετική στάση απέναντι σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Φαίνεται να πιστεύει, ότι τα πράγματα πρέπει να ακολουθούν ένα συγκεκριμένο τρόπο, αλλά έχεις τις απόψεις σου, για το τι είναι καλύτερο. Το να επιτρέπεις στον εραστή σου, να έχει ένα επίπεδο ελευθερίας και ελέγχου, σημαίνει ότι μπορεί να πάρει τα ηνία με τέτοιο τρόπο, που να σε αποκλείσει. Μπορεί επίσης να αγνοεί κάτι, που έπρεπε ήδη να γνωρίζει. Έρχεται όμως μια ευκαιρία, που θα τον διαφωτίσει.

ιχθύες

Όλοι έχουμε μυστικά που κρατάμε για τον εαυτό μας, για λόγους που είναι γνωστοί μόνο σε μας. Δεν σημαίνει ότι είμαστε απατεώνες, παραλείποντας να αποκαλύψουμε ή να ενημερώσουμε το σύντροφό μας. Μερικές φορές, υπάρχει κάτι χρήσιμο και καθησυχαστικό στη διατήρηση του ελέγχου, όπου το χρειάζεσαι, κρατώντας κάτι για σένα. Μην αισθάνεσαι ότι είναι απαραίτητο να αποκαλύψεις, ό, τι μπορεί να κρατηθεί…. για λίγο περισσότερο.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments