Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [08/03/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [08/03/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Κυριακή [08/03/20].

Αστρολόγος: Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Ο ζωοδότης πλανήτης βρίσκεται στους ευαίσθητους Ιχθύες και βοηθά να βρείτε σημεία σύνδεσης. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες στα σχέδιά σας, τώρα τις εντοπίζετε και τις χειρίζεστε. Ο Ήλιος θα συναντήσει τον Ποσειδώνα μέσα στους Ιχθύες. Μαζί ανοίγουν έναν καινούργιο δικό τους ετήσιο κύκλο. Να έχετε πίστη και να εκφράσετε τις προθέσεις σας, που θα εμφυσήσουν μυστικισμό και μαγεία και εξερεύνηση στη ζωή σας. Είναι στιγμή εμπιστοσύνης.

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Ταύρο, έλκοντας όσα χρειάζεστε για να νιώθετε άνετα και ασφαλείς. Αργότερα θα συναντήσει τον Ουρανό στα εδάφη του Ταύρου, ανοίγοντας επίσης έναν καινούργιο κύκλο. Θα είστε απόλυτα διαυγείς για όσα επιθυμείτε – και τι πρέπει να κάνετε προς αυτή την κατεύθυνση. Η Σελήνη θα περάσει νωρίς το πρωί στην Παρθένο, όπου και θα αναδυθεί αργότερα η Πανσέληνος. Η μέρα είναι ιδανική για να φροντίσετε τις λεπτομέρειές σας. Να είστε πρόθυμοι να καταβάλετε τον κόπο που χρειάζεται, για να αποκτήσετε τη ζωή που θέλετε.

Την Κυριακή θα πρέπει να αφοσιωθείτε σε εργασίες που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σας. Αυτό θα απαιτήσει να αναλάβετε τις ευθύνες σας για την ολοκλήρωσή τους. Σήμερα είναι σημαντικό να δείξετε κατανόηση και να προσπαθήσετε να διατηρήσετε αρμονία στις σχέσεις σας, αν θέλετε να είναι επιτυχημένες. Μπορεί να προκύψει μια αμφιλεγόμενη κατάσταση με έναν άντρα, που ίσως εκτοξεύσει προσβολές ή κατηγορίες εναντίον σας.

Στην ερωτική σας ζωή, προσπαθήστε να αποφύγετε συζητήσεις που σχετίζονται με τις προηγούμενες σχέσεις σας. Μπορεί να προκληθούν δυσάρεστες καταστάσεις. Σε γενικές γραμμές, σήμερα θα δυσκολευτείτε να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Ειδικά όσοι δεν είναι πολύ αποφασιστικοί, θα τα παρατήσουν πολύ γρήγορα. Σήμερα θα μάθετε καλά νέα για τη ζωή μιας γυναίκας που γνωρίζετε.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα έχετε ενδιαφέρουσες επαφές με ανθρώπους που ζουν σε διάφορα μέρη. Η σημερινή είναι καλή μέρα για ταξίδια, με ευκαιρίες για διασκέδαση ή γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Μπορεί να προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις, που μπορείτε να ξεπεράσετε αν φανείτε πρόθυμοι να συζητήσετε το επίμαχο θέμα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα βιώσετε διάφορους τύπους ενοχλήσεων, θα είστε ευαίσθητοι ή εύθικτοι. Η μέρα θα απαιτήσει μεγαλύτερη υπευθυνότητα για να εκπληρώσετε τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για να κάνετε το σπίτι σας ένα φιλόξενο και άνετο μέρος για να ζείτε.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα έχετε την τάση να πανικοβάλλεστε για μικροπράγματα. Αυτά που φέρει η μέρα στη ζωή σας, θα είναι σημαντικά και δεν πρέπει να τα αφήσετε να χαθούν. Θα μάθετε ενδιαφέροντα πράγματα, από άτομα που θα σας επισκεφτούν ή θα σας τηλεφωνήσουν. Η κατάσταση της υγείας ενός ατόμου που γνωρίζετε θα συνεχίσει να σας απασχολεί.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Η Κυριακή είναι καλή μέρα για εργασίες στο σπίτι, για να χρησιμοποιήσετε νέες συσκευές στην κουζίνα κλπ. Σήμερα θα λάβετε νέα που θα σας καθησυχάσουν, για ένα γεγονός που σας ανησύχησε μέσα στην εβδομάδα. Είναι πιθανό να συναντήσετε μια γυναίκα, για να συζητήσετε ένα θέμα που σας είναι κοινά σημαντικό. Σε γενικές γραμμές, η Κυριακή είναι ευνοϊκή για σημαντικές συζητήσεις, μέσα από τις οποίες θα βρείτε έξυπνες λύσεις για το μέλλον σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments