Ελλάδα

Εμπρησμοί αυτοκινήτων Αθήνα: Oχήματα τυλίχτηκαν στις φλόγες σε Γλυφάδα Ζωγράφου και Κερατσίνι

Εμπρησμοί αυτοκινήτων Αθήνα: Oχήματα τυλίχτηκαν στις φλόγες σε Γλυφάδα Ζωγράφου και Κερατσίνι
Εμπρησμοί αυτοκινήτων Αθήνα: Τα ξημερώματα της 9ης Μαρτίου άγνωστοι δράστες έκαψαν οχήματα σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Εμπρησμοί αυτοκινήτων Αθήνα: Άγνωστοι δράστες έβαλαν φωτιές για ακόμη μία φορά σε οχήματα  τα ξημερώματα της Δευτέρας 9 Μαρτίου σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Ειδικότερα οι εμπρησμοί αυτοκινήτων σημειώθηκαν σε παρκαρισμένα οχήματα στην Γλυφάδα, επί της Λεωφόρου Κωνσταντίνου Αθανάτου. Στο σημείο κατέφθασαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής με εννέα πυροσβέστες και τρία οχήματα για την κατάσβεση της φωτιάς.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, λίγο πριν από τις 2:00, οι δράστες έβαλαν φωτιά σε οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην οδό Ταινάρου, με αποτέλεσμα να καταστραφούν και τα πέντε. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Επιπλέον στου Ζωγράφου άγνωστοι έκαψαν μία μοτοσικλέτα επί της οδού Λοχαγού Ξηρογιάννη, όπου επίσης στο σημείο έφτασαν εννέα πυροσβέστες προκειμένου να σβήσουν την φωτιά που είχε προκληθεί. Όσον αφορά την περιοχή του Κερατσινίου, ένα όχημα που ήταν παρκαρισμένο στη συμβολή των οδών Διγενή Ακρίτα και Κομνηνών, τυλίχτηκε επίσης στις φλόγες. Δυνάμεις της πυροσβεστικής κατέφθασαν άμεσα στο σημείο με έξι πυροσβέστες να θέτουν υπό έλεγχο την φωτιά, ενώ διενεργείται προανάκριση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments