Lifestyle

Σοφία Φυρού: Αυτή γυμνάζεται και εμείς παθαίνουμε εγκεφαλικά

Σοφία Φυρού: Αυτή γυμνάζεται και εμείς παθαίνουμε εγκεφαλικά
Σοφία Φυρού: Κάνοντας γυμναστική ξεκινά την μέρα της η Σοφία Φυρού αναστατώνοντας συγχρόνως τους ακολούθους της στo Instagram.

Σοφία Φυρού: Η εντυπωσιακή καλλονή είπε να ξεκινήσει την Κυριακή της κάνοντας λίγο γυμναστική σε εξωτερικό χώρο. Μάλιστα, δεν δίστασε να αναρτήσει και τις ανάλογες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Άλλωστε, η 28χρονη, η οποία δουλεύει υποδοχή σε αθηναϊκά μαγαζιά, συνηθίζει να μοιράζεται την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε:

Σοφία Φύρου: Η “σχέση” με τον Βρεττό

H Σοφία Φύρου έγινε ευρέως γνωστή από τη σχέση της με τον Ηλία Βρεττό, με τον οποίο ήταν μαζί, όταν ο γνωστός τραγουδιστής είχε πολύ σοβαρό τροχαίο. Το γνωστό μοντέλο οδηγούσε όταν συνέβη το τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα ο Ηλίας Βρεττός να υποβληθεί σε δύο σοβαρά χειρουργεία. Ο τραγουδιστής μετά την περιπέτεια αναφέρθηκε στο τροχαίο και έγινε συγκεκριμένος και για τη συνεπιβάτη του, Σοφία Φυρού, που οδηγούσε το αμάξι. Οι φήμες ήθελαν τότε το ζευγάρι να χωρίζει, επειδή η μελαχρινή καλλονή έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφους για το τροχαίο, κάτι που εξόργισε τον τραγουδιστή.

Η αλήθεια για τη σχέση ανάμεσα σε Ηλία Βρεττό και Σοφία Φύρου

«Δεν έχω δηλώσει ποτέ ότι η οδηγός είναι σύντροφός μου. Είναι φίλη μου. Εννοείται ότι είχαμε επαφή μετά το ατύχημα. Ευτυχώς η κοπέλα είναι μια χαρά στην υγεία της. Αν δείτε την καμπίνα του αυτοκινήτου, η θέση του συνοδηγού είναι εξαφανισμένη. Αν δε φορούσα ζώνη, με τέτοιο μπαμ το σώμα μου θα είχε φύγει εκτός αυτοκινήτου και πιθανότατα θα ήταν διαμελισμένο και θα μαζεύαμε κομματάκια στην παραλιακή.

Μπήκα στη διαδικασία να συζητήσω τι συνέβη με την φίλη μου, αλλά δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να κατηγορήσω έναν άνθρωπο που οδηγούσε, για το αν αντέδρασε σωστά ή όχι. Δεν ήμουν σε θέση να δω καλά τι συνέβη. Και όταν είσαι στο αυτοκίνητο ενός άλλου ανθρώπου. Δεν είχε πιει, δεν νύσταζε, δεν την πήρε ο ύπνος. Η οδηγός λέει ότι υπήρξε ένα αυτοκίνητο που μας έκλεισε. Εγώ είδα ένα αυτοκίνητο να περνά πολύ κοντά μας όταν το αυτοκίνητο κατευθυνόταν προς το κράσπεδο. Μπορώ να πω μόνο αυτά που είδα», είχε δηλώσει ο Ηλίας Βρεττός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments