Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα [09/03/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα [09/03/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Δευτέρα [09/03/20].

Αστρολόγος: Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Και δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερη έναρξη αυτή η εβδομάδα… Μιας και αυτή τη Δευτέρα πραγματικά πρωταγωνιστεί η Σελήνη. Γύρω στο μεσημέρι θα σχηματιστεί πλήρως η Πανσέληνος, μέσα στα εδάφη της συνετής Παρθένου. Έχετε πάρει τις εντολές σας και ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Δώστε έμφαση στην προστασία της υγείας σας και τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης!

Ο Ερμής άνοιξε αυτή την ανάδρομη φάση του στους Ιχθύες στις 16 Φεβρουαρίου. Στη διαδρομή του με την όπισθεν σας έδειξε πού πρέπει να ρίξετε την προσοχή σας ή να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Στο μεταξύ πέρασε στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου και επιστρέφει σήμερα σε ορθή πορεία. Από αύριο θα νιώσετε πιο άνετα να πάρετε ανάσες ανακούφισης!

astrologos-zodia-pixabay-2

Ξεκινά μια εβδομάδα που θα θέσει σε δοκιμασία το σύστημα αξιών σας, τις προτεραιότητες και τις σχέσεις σας. Το σημαντικό είναι να αρχίσετε να δέχεστε τα γεγονότα όπως έρχονται και να μην προσπαθείτε να τα αλλάξετε… Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την εξέλιξή τους – και ειδικά εσείς. Τη Δευτέρα θα απογοητευτείτε για τις προσδοκίες που αφορούν ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα: Δεν θα εκπληρώσει τις υποσχέσεις της ή θα ενεργήσει επιπόλαια σε μια συγκεκριμένη κατάσταση.

Σήμερα να είστε προσεκτικοί με τα παιχνίδια που ασχολούνται τα παιδιά σας. Να φροντίσετε να τα κρατάτε κοντά σας για να τα προφυλάξετε από ατυχήματα. Εάν προκύψει μια σύγκρουση με άτομο στο ζώδιο του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου, μην ελπίζετε ότι θα κερδίσετε. Η Δευτέρα είναι ευνοϊκή μέρα για επαγγελματικές συναντήσεις και συζητήσεις, για σημαντικά θέματα που αφορούν το μέλλον σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα λάβετε κάποια χρήματα, στο σπίτι ή τον προσωπικό σας λογαριασμό. Σε γενικές γραμμές, η μέρα θα είναι ευνοϊκή για την εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων. Σήμερα θα είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε σχέδια που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σας, με την υποστήριξη και τις συμβουλές άλλων ανθρώπων.

zodiac-astrologos

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα έχετε ενδιαφέρουσες επαφές με ανθρώπους από διάφορα μέρη. Να είστε προσεκτικοί στην εργασία σας, καθώς υπάρχει η πιθανότητα ενός δυσάρεστου λάθους ή συμβάντος. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, ειδικά αν αφορούν να αναπτύξετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας, επισκέψεις σε ιστορικούς χώρους και άλλα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα λάβετε πληροφορίες που θα είναι σημαντικές για εσάς. Έχετε σημαντικές επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα πρέπει να εκπληρώσετε. Τη Δευτέρα θα χαρείτε με κάποια νέα ή ένα γεγονός, που σχετίζεται με κάποιον γνωστό ή συγγενή σας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Τη Δευτέρα η υπομονή σας θα δοκιμαστεί από κάποιον που θα συναντήσετε. Εάν ασχοληθείτε με οικονομικές υποθέσεις, μπορεί να καθυστερήσετε ή να δυσκολευτείτε. Η Δευτέρα θα είναι μια δύσκολη μέρα για ταξίδια ή την εξέλιξη προσδοκιών που σχετίζονται με άτομα από άλλα μέρη. Σήμερα ίσως υπάρξει ένταση στην ερωτική σας σχέση σας, λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο/η σύντροφός σας. Η επίλυσή τους δεν εξαρτάται από εσάς.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments