Lifestyle

Γιώργος Καραμέρος – Σπύρος Χαριτάτος OPEN: Επιστρέφουν με καθημερινή εκπομπή

Γιώργος Καραμέρος – Σπύρος Χαριτάτος OPEN: Επιστρέφουν με καθημερινή εκπομπή
Γιώργος Καραμέρος - Σπύρος Χαριτάτος OPEN: Το τηλεοπτικό δίδυμο που είχε μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν επιστρέφει από τη συχνότητα του OPEN.

Γιώργος Καραμέρος – Σπύρος Χαριτάτος OPEN: Οι δύο δημοσιογράφοι επιστρέφουν δυναμικά ως δίδυμο στην τηλεόραση! Πριν λίγη ώρα έκαναν την πρώτη τους σύσκεψη στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN και σύμφωνα με πληροφορίες από την ερχόμενη Δευτέρα 16 Μαρτίου θα παρουσιάζουν μία κοινωνική εκπομπή ακριβώς πριν από το δελτίο ειδήσεων του OPEN με τη Νίκη Λυμπεράκη.

Το επιτυχημένο τηλεοπτικό δίδυμο που βρέθηκε για τελευταία φορά στον αέρα μαζί στα τέλη Ιουνίου του 2011 στην πρωϊνή ζώνη του ΑΝΤ1, μετά από μία μεγάλη αποχή, επιστρέφει με ενημέρωση και στοιχεία infotainment. Είναι ίσως οι πρώτοι, οι οποίοι εισήγαγαν αυτό το είδος στην τηλεόραση. Από τη στιγμή που “χώρισαν” επαγγελματικά, ακολούθησαν ξεχωριστούς δρόμους, αλλά ο τηλεοπτικός ανταγωνισμός τους φέρνει και πάλι μαζί.

Ο Σπύρος Χαριτάτος μετά από επιτυχημένη διαδρομή σε Alpha και ΕΡΤ θα παρουσιάζει και ο Γιώργος Καραμέρος θα σχολιάζει. Μένει να δούμε τις επίσημες ανακοινώσεις του καναλιού Open για τον τίτλο, το είδος και την ώρα της εκπομπής που θα μπει δυνατά όπως φαίνεται στον ανταγωνισμό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments