Video

MasterChef spoiler: Αυτοί θα είναι οι προτεινόμενοι σήμερα – Ποιος θα αποχωρήσει;

MasterChef spoiler: Αυτοί θα είναι οι προτεινόμενοι σήμερα – Ποιος θα αποχωρήσει;
MasterChef spoiler: Απόψε το βράδυ η αγωνία των τηλεθεατών και των παικτών για το αποτέλεσμα κορυφώνεται.

MasterChef spoiler: Στο χθεσινό επεισόδιο του μαγειρικού διαγωνισμού είδαμε το Mystery Box από το οποίο πήρε ασυλία ο Τζον και στη συνέχεια έφτιαξε τα ζευγάρια που διαγωνίστηκαν στο τεστ δημιουργικότητας. Οι περισσότερες από τις προσπάθειες ικανοποίησαν τους κριτές εκτός από λίγες που κρίθηκαν αποτυχημένες. Σήμερα το βράδυ οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα και θα προκύψουν αυτοί που θα μαγειρέψουν στην δοκιμασία της αποχώρησης διεκδικώντας την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Στο τρέιλερ φαίνεται ότι υπάρχει ένταση στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef αφού ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μιλά σε κάποιους από τους διαγωνιζόμενους σε αυστηρό τόνο για τα λάθη που έκαναν.

Σύμφωνα με τις διαρροές που έχουν κυκλοφορήσει το πρώτο ζευγάρι που πάει στον…τάκο είναι ο Ιωάννης με τη Μαρλέν, αφού το λίπος που βρέθηκε στο πιάτο τους απογοήτευσε τους κριτές. Επίσης προτεινόμενοι φέρονται να είναι και ο Δημοσθένης με τον Κώστα, καθώς η προσπάθειά τους συγκέντρωσε αρνητικά σχόλια.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας: “Βρωμάει ο τόπος”

Για ακόμη μια φορά η δυναμική και φασαριόζα παίκτρια του μαγειρικού reality Κατερίνα Λένη βρέθηκε στο προσκήνιο. Η 36χρονη Κατερίνα αγανάκτησε από την ακαταστασία και την βρωμιά, όπως η ίδια είπε. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει το δωμάτιό της και πλέον κοιμάται στον καναπέ του σαλονιού.

«Είμαι λίγο ιδιότροπη. Έχω μάθει να λειτουργώ με κανόνες, έχω μάθει να λειτουργώ με πειθαρχία. Όταν λέμε κοιμόμαστε, κοιμόμαστε. Δεν λύνουμε όλα τα γκομενικά και όλα τα ψυχολογικά και δεν ξέρω κι εγώ τι. Έτσι; Βρωμάει, ζέχνει ο τόπος… Δεν μπορώ, συγγνώμη κιόλας! Κι έτσι έχω αποφασίσει να κοιμάμαι στον καναπέ. Κινδυνεύω να γίνω γραφική με αυτά που λέω, αλλά είναι η αλήθεια όμως. Είναι πολύ δύσκολη η συμβίωση. Πάει ο άλλος τουαλέτα και την αφήνει σε μια κατάσταση… Τι να πω τώρα;»

«Εμετός! Ρε φίλε, έτσι είναι και στο σπίτι σου; Στο δικό μου το σπίτι είναι χειρουργείο, τρως από το πάτωμα! Είναι δύσκολο, πρέπει να φύγουν πολλά παιδιά ακόμα. Πρέπει να βάλω τα δυνατά μου», δήλωσε η εξοργισμένη παίκτρια του μαγειρικού reality.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments