Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Τρίτη [10/03/20]

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Τρίτη [10/03/20]
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Τρίτη [10/03/20]

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Τρίτη [10/03/20].

Κριός

Μαζέψτε το χέρι σας από το σπαθί, αγαπητοί Κριοί! Όσο έτοιμοι κι αν είστε να δώσετε μάχη για τα ζητούμενά σας, θα είναι καλύτερα να εστιάσετε στην ειρήνη: Αυτό υπαγορεύει η εξισορροπητική Σελήνη από τον Ζυγό. Δεν υπάρχει λόγος να γίνεστε ανταγωνιστικοί, θα κερδίσετε πολύ περισσότερα έλκοντας καίριους συμμάχους. Αν θέλετε διακαώς να αφοπλίσετε τους αντιπάλους σας, καλέστε τους για ένα γεύμα. Το πιο πιθανό είναι να καταλήξετε σε χρυσές τομές, που θα ωφελήσουν και τις δύο πλευρές.

Ταύρος

Θα επιλέξετε έναν ακόμη καφέ ή ένα τονωτικό ρόφημα, αγαπητοί Ταύροι; Η Σελήνη στον αρμονικό Ζυγό και τον 6ο Οίκο σας της ευημερίας, προτείνει να εστιάσετε στην υγεία σας! Σκεφτείτε κατά πόσο παίρνετε αποφάσεις από συνήθεια ή μετά από συνειδητή επιλογή του καλύτερου για εσάς. Η ρεαλιστική οπτική όσων καταναλώνετε, οι πρακτικές σας ακόμα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχουν αντίκτυπο στη διάθεσή σας. Παράλληλα, σήμερα λήγει η ανάδρομη φάση του επικοινωνιακού Ερμή. Θα νιώθετε την παρόρμηση να βελτιώσετε ακόμα και την καριέρα σας… Άρα έχετε έναν ακόμη λόγο να αποτοξινωθείτε και να φορτιστείτε με θετική ενέργεια.

Δίδυμοι

Ενδώστε στις μαγικές δονήσεις της ατμόσφαιρας, αγαπητοί Δίδυμοι! Μπορεί να ανατρέψετε όλη σας τη ζωή, χάρη στη Σελήνη στον αισθησιακό Ζυγό και τον 5ο Οίκο σας του ρομάντζου. Ακολουθήστε την ανάγκη σας για έκφραση και δώστε λίγη περισσότερη σημασία στις επιλογές για την εμφάνισή σας… Η περιποίηση του εαυτού σας θα λειτουργήσει ως ασυναίσθητη «προετοιμασία» για την επιδίωξη ή την αναζήτηση της αγάπης. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτή είναι η στιγμή να πάτε με το ταίρι σας στο κλασάτο ρεστοράν που θέλατε!

zodia-zevgari-couple-paralia-1200x800

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, δώστε σημασία στη διάθεσή σας – όσο ιδιόρρυθμη κι αν είναι! Η Σελήνη από τον Ζυγό φωτίζει τον ευαίσθητο 5ο Οίκο σας και σας κάνει ιδιαίτερα εύθραυστους. Μην συμπεριφέρεστε σαν να είστε από σίδερο, αν νιώθετε γυάλινοι… Η συμβουλή των άστρων είναι να κάνετε μια ανάπαυλα, προκειμένου να αποφύγετε τις όποιες εντάσεις. Μια βόλτα στο τετράγωνο, ένα τονωτικό ρόφημα ή η συζήτηση με έναν χαρωπό φίλο, μπορούν να κάνουν θαύματα στην ψυχολογία σας!

Λέων

Δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορείτε να φέρετε σε πέρας τώρα, αγαπητοί Λέοντες! Αυτό διασφαλίζει η Σελήνη από τον αποδοτικό Ζυγό και τον 3ο Οίκο σας της συνέργειας και της επικοινωνίας. Θα βρίθετε από παραγωγική ενέργεια, γι’ αυτό εργαστείτε με συντροφιά τη μουσική που σας αρέσει, θέστε κίνητρο στον εαυτό σας με μια «ανταμοιβή» μετά από κάθε διεκπεραίωση. Αξιοποιήστε με ανάλογο τρόπο και τα επιπλέον συνεργατικά χέρια που έχετε στη διάθεσή σας!

Παρθένος

Η ομορφιά είναι η δική σας αλήθεια τώρα, αγαπητοί Παρθένοι! Είναι απαραίτητο να εντάξετε στη ζωή σας όσο περισσότερη μπορείτε, με τη συντροφιά της πολυτέλειας. Το απαιτεί η μηνιαία επίσκεψη της Σελήνης στον Ζυγό και τον 2ο Οίκο σας της αισθητικής. Η συνήθης πρώτη σας σκέψη για οτιδήποτε, είναι αν το αντέχετε οικονομικά… Τώρα πρέπει να σκεφτείτε πώς θα σας κάνει να νιώσετε. Χωρίς να κάνετε υπέρογκες δαπάνες, αξίζετε κάτι που θα αναδείξει την υπέροχη πλευρά σας. Πέρα από την τιμή, υπάρχει και η αξία για κάτι που θα απολαμβάνετε για πάντα!

Ζυγός

Αποχαιρετίστε τη χειμερινή θλίψη, αγαπητοί Ζυγοί! Τα πάντα σήμερα αφορούν εσάς, χάρη στη Σελήνη που φωταγωγεί τα δικά σας εδάφη και τη ζωή σας. Όλα διέπονται από προοπτικές, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Όσο φορτωμένο κι αν είναι το πρόγραμμά σας, αναδιατάξτε το: Δώστε προτεραιότητα σε όσα σας ευχαριστούν και θα προβάλλουν καλύτερα εσάς και τα ταλέντα σας. Μια ζωηρή νέα γνωριμία μπορεί να ανθίσει, επειδή πήρατε την πρωτοβουλία να κάνετε την προσέγγιση!

Σκορπιός

Μειώστε λίγο την ταχύτητά σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Αν και είναι γεγονός ότι τελευταία τρέχετε πολύ, δεν καταφέρνετε να φτάσετε κάπου. Με τη Σελήνη στον Ζυγό και τον 12ο Οίκο σας της αποσυμφόρησης, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να αποτραβηχτείτε. Η έμπνευσή σας μπορεί να επανέλθει, αφού την φορτίσετε με μικρές ανάπαυλες. Παράλληλα, ο διαλογισμός, η γιόγκα ή ένα μασάζ θα σας κρατήσουν ισορροπημένους και πιο δημιουργικούς!

Τοξότης

Οι συνεργασίες μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα στα σχέδιά σας, αγαπητοί Τοξότες! Ακόμα και η δική σας αυτόνομη φύση πρέπει να τις αξιοποιήσει, με τη Σελήνη στον Ζυγό και τον 11ο Οίκο σας των ομαδικών δράσεων. Μπορείτε να κάνετε θαύματα στο χειρισμό καταστάσεων, μέσα από το διευρυμένο σας δίκτυο. Μην περνάτε χρόνο μόνο μπροστά στην οθόνη, αναζητήστε τα άτομα που θα εκτιμήσουν και θα προωθήσουν ό,τι έχετε να προσφέρετε. Αυτή η κινητήρια ενέργεια θα σας βοηθήσει να στρέψετε τις συγκυρίες προς όφελός σας, όσο παραμένετε εστιασμένοι στους στόχους σας! zodia-zevgari-couple-paralia2-1200x800

Αιγόκερως

Κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι δεν είστε φιλόδοξοι, αγαπητοί Αιγόκεροι… Και τώρα θα γίνετε περισσότερο, χάρη στη Σελήνη στον Ζυγό και τον 10ο Οίκο σας της καριέρας! Είστε έτοιμοι να ορμήσετε και να ανέβετε ακόμα πιο ψηλά στην ιεραρχική κλίμακα. Η ατμόσφαιρα θα σας εμπνεύσει να δείτε υπό διαφορετική οπτική τα ζητούμενά σας, γι’ αυτό στήστε τη στρατηγική σας με προτεραιότητες. Το μέλλον διαγράφεται πιο ρόδινο απ’ όσο φαντάζεστε!

Υδροχόος

Δουλειά, προτεραιότητες, χρονικοί περιορισμοί; Δεν θέλετε καν να ξέρετε περί τίνος πρόκειται, αγαπητοί Υδροχόοι! Το μυαλό και η καρδιά σας αποζητούν μόνο περιπλανήσεις, χάρη στη Σελήνη στον Ζυγό και τον 9ο Οίκο σας της περιπέτειας. Δεν μπορείτε να μείνετε καθηλωμένοι σε μια καρέκλα, θέλετε να διευρύνετε το οπτικό πεδίο της ζωή σας. Αξιοποιήστε την ατμόσφαιρα για να ανανεώσετε τους τρόπους λειτουργίας σας. Με πρακτικές προσαρμογές, θα βρείτε πιο ενδιαφέρουσες και δημιουργικές πτυχές για την καθημερινότητά σας!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, δεν μπορείτε να αποποιηθείτε τη διαισθητική φύση σας! Και η παρουσία της Σελήνης στον Ζυγό και τον μεταφυσικό 11ο Οίκο σας, σας καθιστά συναισθηματικό σφουγγάρι όπου κι αν βρεθείτε. Γι’ αυτό τα άστρα σας συμβουλεύουν να θέσετε όρια, προκειμένου να μην εξαντλήσετε τα ψυχικά σας αποθέματα. Μείνετε μακριά από καταστάσεις ή άτομα που σας πιέζουν. Αν κάποιος ζητήσει τη βοήθειά σας, δώστε του μια αγκαλιά αλλά πείτε του να απευθυνθεί αλλού. Μόνο με εστίαση στον εαυτό σας θα επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments