Αθλητισμός

Παναθηναϊκός UEFA: Τα πάντα για να παίξει ξανά στην Ευρώπη

Παναθηναϊκός UEFA: Τα πάντα για να παίξει ξανά στην Ευρώπη
Παναθηναϊκός UEFA: Ό,τι περνά από το χέρι του κάνει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Παναθηναϊκός UEFA: Να επιστρέψει στην Ευρώπη επιθυμεί ο Παναθηναϊκός, ο οποίος εξαντλεί όλα τα περιθώρια με επαφές, προκειμένου να πετύχει την άρση της ποινής από την UEFA και να βρεθεί ξανά από του χρόνου στα μεγάλα ευρωπαϊκά σαλόνια. Οι προσπάθειες αυτές έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό. Ήταν αρχές Φεβρουαρίου, όταν ο μεγαλομέτοχος του “τριφυλλιού”, Γιάννης Αλαφούζος, βρέθηκε στην Ελβετία και τα γραφεία της UEFA όπου είχε συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη σε μια προσπάθεια άρσης της ποινής από τη στιγμή που βρίσκεται στον τρίτο και τελευταίο χρόνο.

Ο κ. Αλαφούζος παρουσίασε τα στοιχεία που έχει στα χέρια του, έδειξε πως oι “πράσινοι” έχουν επανέλθει στην κανονικότητα με το χρέος να έχει πέσει αρκετά και είδε τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας να δείχνουν μια θετική στάση. Αν αυτή η στάση είναι αρκετή ώστε να αλλάξουν τα δεδομένα κανείς δεν μπορεί να το ξέρει ακόμα και μένει να φανεί αν ο Γιάννης Αλαφούζος πρέπει να κάνει και άλλες κινήσεις ώστε να μπορέσει τελικά να κερδίσει αυτή την “μάχη”.

Σημειώνεται, πως ο Παναθηναϊκός ανήκει στο μικρό κλαμπ των ομάδων που έχουν περάσει το “σκληρό” τεστ της UEFA, καθώς δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας η σημαντική πρόοδος που έχει σημειώσει στα οικονομικά του. Τα στελέχη της UEFA έχουν διαπιστώσει την εντυπωσιακή μείωση που υπάρχει στο, βιώσιμο πλέον, χρέος του Παναθηναϊκού, τη συνέπεια που δείχνει ο σύλλογος στην αποπληρωμή των οφειλών και των διακανονισμών, αλλά και την πολιτική που έχει ακολουθήσει τα δύο τελευταία χρόνια με “σφικτό” μπάτζετ και ισολογισμό, ο οποίος αναμένεται να είναι οριακά θετικός στο τέλος της οικονομικής χρονιάς.

Το Μάιο η απόφαση:

Καλά όλα αυτά, ωστόσο οι φίλοι του Παναθηναϊκού πρέπει να κρατούν μικρό καλάθι μέχρι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου να ανακοινώσει την απόφασή της. Αυτό αναμένεται να γίνει τους επόμενους μήνες και συγκεκριμένα τον Μάιο. Η αρμόδια επιτροπή της UEFA θα συζητήσει το θέμα του Παναθηναϊκού και κάποιων ακόμα ευρωπαϊκών συλλόγων που βρίσκονται στην ίδια τύχη και θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει στην αναστολή των ποινών που έχουν επιβληθεί. Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι οι φάκελοι αδειοδότησης που θα κατατεθούν από τους συλλόγους θα είναι άρτιοι και χωρίς καμία έλλειψη. Οψόμεθα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments