Πολιτισμός

Εθνικό Θέατρο: Online οι παιδικές θεατρικές παραστάσεις

Εθνικό Θέατρο: Online οι παιδικές θεατρικές παραστάσεις
Εθνικό Θέατρο: Μετά την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας ότι τα σχολεία κλείνουν λόγω κορωνοϊού, πολλοί γονείς αναρωτιούνται πως θα κρατήσουν τα παιδιά τους απασχολημένα στο σπίτι.

Εθνικό Θέατρο: Τα σχολεία έκλεισαν προληπτικά και τα παιδιά πρέπει να μείνουν σπίτι. Για το λόγο αυτό οι γονείς αναζητούν τρόπους να κρατήσουν απασχολημένα τα παιδιά τους και να γεμίσουν δημιουργικά το χρόνο τους. Στην γειτονική Ιταλία, η οποία πλήττεται σημαντικά από τον κορονοϊό κι έχει θέσει μεγάλο μέρος του πληθυσμού της σε καραντίνα, ο Υπουργός Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Τουρισμού Dario Franceschini, ζήτησε να μεταδοθούν στην τηλεόραση περισσότερα προγράμματα με μουσική, θέατρο, τέχνη και κινηματογράφο.

Με τον τρόπο αυτό όσοι μένουν σπίτι μπορούν να περάσουν το χρόνο τους ποιοτικά.

Το Εθνικό Θέατρο, λοιπόν, βρισκόμενο στο ίδιο πνεύμα, έχει διαθέσει στην ιστοσελίδα του, ψηφιοποιημένες πολλές και καλές παιδικές θεατρικές παραστάσεις, προηγούμενων ετών, σκηνοθετημένες από γνωστούς καλλιτέχνες, όπως η Κάρμεν Ρουγγέρη, η Μαριάννα Τόλη κ.α., τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε είτε ηχητικά είτε μέσω βίντεο.

Μπορείτε να επισκεφθείτε, λοιπόν, το ψηφιοποιημένο αρχείο του Εθνικού Θεάτρου και να απολαύστε online, μαζί με τα παιδιά σας, την «Ωραία Κοιμωμένη» και τον «Τσάρο με τη μακριά γενειάδα» της Κάρμεν Ρουγγέρη, τον «Γύρο του Κόσμου σε 80 ημέρες» της Μαριάννας Τόλη και τον «Δον Κιχώτη» του Σταύρου Τσακίρη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments