Πολιτισμός

Ρεκόρ Guiness: 3500 Γάλλοι ντύθηκαν Στρουμφάκια αψηφώντας τον κορωνοϊό

Ρεκόρ Guiness: 3500 Γάλλοι ντύθηκαν Στρουμφάκια αψηφώντας τον κορωνοϊό
Ρεκόρ Guiness: Περισσότεροι από 3500 χιλιάδες Γάλλοι ντυμένοι Στρουμφάκια "πλημμύρισαν" τη πόλη του Λαντορνό πραγματοποιώντας τη μεγαλύτερη συγκέντρωση που έχει γίνει ποτέ από τα "μπλε ανθρωπάκια".

Ρεκόρ Guiness: Όπως γράφει το AV Club «η ανθρωπότητα αρνείται να αφήσει το οτιδήποτε να μπει στη μέση των πιο ηλίθιων πιθανών στόχων μας», στο κείμενο που ενημέρωσε για τη συγκέντρωση-ρεκόρ Στρουμφακίων! Ναι, ορθώς διαβάσατε: Στρουμφακίων. Το άρθρο συνεχίζει με το «σε μια απίστευτη παρουσίαση του αδάμαστου ανθρώπινου πνεύματος και της εγγενούς επιμονής του είδους μας προς την αυτοκαταστροφή, περίπου 3.500 άνθρωποι εμφανίστηκαν στο Λαντορνό της Γαλλίας, για να διεκδικήσουν το νέο παγκόσμιο ρεκόρ Guiness, στην κατηγορία “η μεγαλύτερη συγκέντρωση ανθρώπων ντυμένων ως στρουμφάκια”. Και το πέτυχαν».

Ένας εκ των μετεχόντων δήλωσε πως «σκεφτήκαμε πως δεν θα ανησυχούσαμε και πως ως Γάλλοι δεν θα έπρεπε να παραιτηθούμε της προσπάθειας να κάνουμε νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Έτσι, γίναμε παγκόσμιοι πρωταθλητές». Μια άλλη πρόσθεσε ότι «ο κορωνοϊός δεν είναι σημαντική υπόθεση και εμείς είμαστε στρουμφάκια. Άρα δεν κινδυνεύουμε».

Την επομένη αυτής της συγκέντρωσης, η γαλλική κυβέρνηση ανακοίνωσε πως απαγορεύονται οι συναθροίσεις περισσότερων από 1000 ανθρώπων. Στη συγκεκριμένη χώρα το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε στα τέλη του Γενάρη. Έκτοτε υπάρχουν περισσότερες από 1.200 περιπτώσεις, αριθμός που κάνει τη Γαλλία τη χώρα με τη δεύτερη μεγαλύτερη έξαρση, μετά την Ιταλία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments