Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη [11/03/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη [11/03/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη [11/03/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Τετάρτη [11/03/20].

κριός

Ένα πρόβλημα στη σχέση σου θα πρέπει να αντιμετωπιστεί κι από τους δυο σας…κι όχι να αισθάνεσαι υποχρεωμένη, να το λύσεις μόνη σου. Μπορεί να υπάρχει μια διαφορά απόψεων σχετικά με το πόσο επείγον είναι το πρόβλημα ή όχι. Αν όμως καταλάβεις πως είσαι εσύ αυτή που αναμένεται να το λύσεις, τότε μη διστάσεις να του ζητήσεις βοήθεια αν τη χρειαστείς.

ταύρος

Παρά τη σοβαρότητα που μπορεί να υπάρχει σε μια περιοχή της ερωτικής σου ζωής τώρα, μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως δεν είναι τόσο σοβαρό το θέμα, όσο φαίνεται. Αυτή τη στάση την υιοθετεί ο ερωτευμένος σύντροφός σου, μόνο και μόνο επειδή αισθάνεται ότι πρέπει να σε υποστηρίζει με κάποιο τρόπο. Προσπάθησε να τον διαφωτίσεις. Κάτι πιθανότατα, δεν είναι τόσο δραματικό όσο φαίνεται.

δίδυμοι

Ένας σπόρος μπορεί να έχει φυτευτεί όπου υπάρχουν ερωτικά θέματα στη σχέση σου. Είναι μια εποχή που βλέπεις καθησυχαστικά βήματα προόδου. Θα εκπλαγείς από μια εξέλιξη….. εκεί που είχες χάσει πλέον τις ελπίδες σου. Ένα πράσινο φως θα δοθεί σε ένα σχέδιο, που θα μεταφέρει τη σχέση σου, σε ένα νέο επίπεδο.

καρκίνος

Μια ρομαντική κατάσταση μπορεί να φαίνεται περιοριστική ή εκτός ελέγχου. Ωστόσο, θα μπορέσεις να βρεις τρόπους με τους οποίους μπορείς να έχεις περισσότερο λόγο ή επιρροή. Είναι σημαντικό να είσαι τόσο ρεαλίστρια όσο και λογική, για το τι μπορεί να επιτευχθεί ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Μην υποκύπτεις σε φανταστικές σκέψεις. Εστίασε μόνο σε αυτό που και οι δύο ξέρετε, πως είναι ο λογικός τρόπος για να εξελιχθεί η σχέση σας.

λέων

Με κάποιο τρόπο τώρα, ενθαρρύνεσαι να δεις κάτι στην προσωπική σου ζωή, πιο ρεαλιστικά. Αυτό που χρειάζεται είναι να έχεις τη θέληση να δεις τη σχέση σου, με ειλικρίνεια κι ευαισθησία. Λειτουργώντας έτσι, θα εξασφαλίσεις ότι σύντομα θα είσαι σε καλύτερη θέση για να βρεις έναν τρόπο να μεταφέρεις κάτι, σε ένα νέο και δυνητικά συναρπαστικό επίπεδο.

παρθένος

Η σύγχυση ή η αβεβαιότητα που ίσως υπάρχουν στα ερωτικά σου, θα πρέπει να αγκαλιαστούν! Θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις επίσης, πως είναι χρήσιμα κι όχι απάτη. Παίζει σημαντικό ρόλο το να προσδιορίσεις αυτά που θέλεις. Ή είσαι έτοιμη να συνεχίσεις να υποστηρίζεις μία κατάσταση ή δεν είσαι διατεθειμένη να την ανεχτείς άλλο πια. Αυτό που μπορεί να θεωρηθεί σαν «υπερφόρτωση συναισθηματικών πληροφοριών» θα γίνει σύντομα ξεκάθαρο. Γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι υπομονετική κι ευέλικτη.

ζυγός

Αν και χρειάζεται προσεκτική εξέταση ένα ρομαντικό σενάριο τώρα, μην παγιδευτείς από την ιδέα ότι πρέπει να δημιουργηθεί ένα μεγάλο σχέδιο. Άφησε την ευελιξία και τον αυθορμητισμό να παίξουν το ρόλο τους σ’ αυτό που εξελίσσεται. Για να επωφεληθείτε με όποιο τρόπο μπορείτε, θα πρέπει να είστε και οι δύο μαζί . Χαλάρωσε κι άφησε κάτι να εκδηλωθεί, με τον δικό του τρόπο τώρα.

σκορπιός

Ίσως χρειαστεί να προσπαθήσεις να διαβάσεις ανάμεσα στις γραμμές ή να αξιολογήσεις τι προσπαθεί να σου πει το αντικείμενο του πόθου σου. Μπορεί να μην έχει τη διάθεση να εξηγήσει, τι σκέφτεται ή αισθάνεται. Μην θεωρήσεις πως απαιτεί μεγάλη προσπάθεια από μέρους σου. Αν κοιτάξεις πέρα από το προφανές, θα μπορέσεις να κάνεις μια αποκαλυπτική και ευχάριστη ανακάλυψη.

τοξότης

Αν είσαι ελεύθερη, θ’ ανακαλύψεις πως χρειάζεται να καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια απ’ ό,τι πίστευες μ’ ένα πιθανό ερωτικό ενδιαφέρον. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τις πληροφορίες που έρχονται στο φως….και που κάνουν την πραγματικότητα της κατάστασης κάποιου, να διαφέρει από το πώς φαινόταν πως είναι. Αν είσαι σε σχέση, ίσως χρειαστεί να προσπαθήσεις πιο ουσιαστικά, για να καταφέρεις τον αγαπημένο σου, να σου μιλήσει ανοιχτά για όσα σκέφτεται.

αιγόκερως

Ο αγαπημένος σου, πιθανότατα δεν γνωρίζει πόσο διαφανής είναι στα μάτια σου και πόσο εύκολα μπορείς να ανιχνεύσεις τι τον κάνει να είναι διάστικτος ή απόμακρος. Αντί να ρωτήσεις τι είναι λάθος ή να προσπαθήσεις να πάρεις πληροφορίες από αυτόν, πες του ότι πιθανόν να βάλεις δύο και δύο μαζί, σχετικά με το τι νομίζει ή αισθάνεται. Υπενθύμισέ του, ότι θέλεις να είσαι εκεί γι’ αυτόν, όποτε σε χρειάζεται.

υδροχόος

Οι ενέργειες του αγαπημένου σου μπορεί να σε εκπλήξουν με ευχάριστο τρόπο. Ο εραστής σου θέλει να σε λούσει με την αγάπη του ή να σου προσφέρει μια ρομαντική χειρονομία, που φαίνεται πως είσαι πρόθυμη να δεχτείς. Άφησέ τον να κάνει ό, τι θέλει, για να σε κάνει να νιώσεις ξεχωριστή και αγαπητή. Μπορεί ακόμη και να είναι πρόθυμος να αλλάξει απόψεις για μια σειρά από άκαμπτες αποφάσεις, που πάρθηκαν στο παρελθόν.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ιχθύες

Τα ενεργειακά σου επίπεδα ίσως να μην φτάνουν εκεί που χρειάζεται, για να αντιμετωπίσουν οποιεσδήποτε εντάσεις υπάρχουν στην ερωτική σου ζωή. Ωστόσο, είναι πιθανό να ανακαλύψεις πως χρειάζονται λιγότερες προσπάθειες για να βρεις λύσεις. Το κλειδί για την ταχεία επίλυση, είναι η προθυμία σου να αποφύγεις να μεγαλοποιήσεις άσκοπα, ένα σχετικά μικρό ζήτημα

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments