Ελλάδα

Blue Star Mykonos κορωνοϊός: Σε καραντίνα το πλοίο στο λιμάνι της Λήμνου

Blue Star Mykonos κορωνοϊός: Σε καραντίνα το πλοίο στο λιμάνι της Λήμνου
Blue Star Mykonos κορωνοϊός: Λόγω πιθανού κρούσματος του νέου κορωνοϊού το πλοίο βρίσκεται σε πλήρη καραντίνα αυτή τη στιγμή.

Blue Star Mykonos κορωνοϊός: Σε καραντίνα βρίσκεται το «Blue Star Μύκονος», το οποίο βρίσκεται στο λιμάνι της Λήμνου, λόγω πιθανού κρούσματος του νέου κορωνοϊού ανάμεσα στα μέλη του πληρώματος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μέλη του πληρώματος και επιβάτες έχουν τεθεί σε πλήρη απομόνωση μέχρι νεωτέρας.

Αυτή τη στιγμή, το «Blue Star Μύκονος» βρίσκεται στο λιμάνι της Λήμνου, όπου αναμένεται να φθάσουν ειδικά κλιμάκια των υγειονομικών αρχών. Σύμφωνα με τον «ΑΝΤ1», στο πλοίο  αυτή τη στιγμή βρίσκονται συνολικά 341 επιβάτες και 77 μέλη του πληρώματος.

Εκατόν εικοσιεπτά επιβάτες έχουν αποβιβαστεί στο λιμάνι της Λήμνου από το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Blue Star Μύκονος», μετά την αναφορά ότι μέλος του πληρώματος εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα για κορωνοϊό.  Αυτοί οι επιβάτες έχουν ενημερωθεί από τις τοπικές υγειονομικές Αρχές και τον ΕΟΔΥ να παραμείνουν σε κατά οίκον περιορισμό, έως ότου γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα για το μέλος του πληρώματος του πλοίου.Σημειώνεται πως το πλοίο αναχώρησε χθες βράδυ στις 21:30 προκειμένου να πραγματοποιήσει το δρομολόγιο Καβάλα – Λήμνος – Άγιος Ευστράτιος – Μυτιλήνη – Χίος – Βαθύ Σάμου – Καρλόβασι -Φούρνοι – ‘Αγιος Κήρυκος -Μύκονος – Σύρος – Πειραιάς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments