Lifestyle

Γιώργος Καραμέρος – Σπύρος Χαριτάτος OPEN: Ξεκινάει η νέα τους εκπομπή με όνομα “OPEN Ελλάδα”

Γιώργος Καραμέρος – Σπύρος Χαριτάτος OPEN: Ξεκινάει η νέα τους εκπομπή με όνομα “OPEN Ελλάδα”
Γιώργος Καραμέρος – Σπύρος Χαριτάτος OPEN: Το τηλεοπτικό δίδυμο που είχε μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν επιστρέφει από τη συχνότητα του OPEN, με απογευματινή καθημερινή εκπομπή.

Γιώργος Καραμέρος – Σπύρος Χαριτάτος OPEN: Οι δύο δημοσιογράφοι επιστρέφουν δυναμικά ως δίδυμο στην τηλεόραση! Από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, και κάθε απόγευμα στις 18:00, ξεκινάει η ενημερωτική εκπομπή «OPEN Ελλάδα» στο OPEN, ακριβώς πριν από το δελτίο ειδήσεων με τη Νίκη Λυμπεράκη. 

Παρουσιάζει ο Σπύρος Χαριτάτος και σχολιάζει ο Γιώργος Καραμέρος, καταγράφοντας τον παλμό των γεγονότων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ζωντανές συνδέσεις, αποστολές και θέματα από όλη την ελληνική επικράτεια, μαζί με τα μεγάλα κοινωνικά θέματα της ημέρας, θα παρουσιάζονται σε ένα ενημερωτικό μαγκαζίνο, το οποίο θα αφουγκράζεται και θα «δίνει φωνή» στα προβλήματα και τις ανάγκες, όχι μόνο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και της Περιφέρειας.

Το επιτυχημένο τηλεοπτικό δίδυμο που βρέθηκε για τελευταία φορά στον αέρα μαζί στα τέλη Ιουνίου του 2011 στην πρωϊνή ζώνη του ΑΝΤ1, μετά από μία μεγάλη αποχή, επιστρέφει με ενημέρωση και στοιχεία infotainment. Είναι ίσως οι πρώτοι, οι οποίοι εισήγαγαν αυτό το είδος στην τηλεόραση. Από τη στιγμή που «χώρισαν» επαγγελματικά, ακολούθησαν ξεχωριστούς δρόμους, αλλά ο τηλεοπτικός ανταγωνισμός τους φέρνει και πάλι μαζί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments