Πολιτισμός

Κορωνοϊός Μουσείο της Ακρόπολης: Αναστέλλονται ορισμένες δραστηριότητες για δύο εβδομάδες

Κορωνοϊός Μουσείο της Ακρόπολης: Αναστέλλονται ορισμένες δραστηριότητες για δύο εβδομάδες
Κορωνοϊός Μουσείο της Ακρόπολης: Οι εν λόγω δράσεις που αναστέλλονται μεταξύ άλλων είναι οι "Ένας περίπατος στο Μουσείο με τον αρχαιολόγο", "Το χαμένο άγαλμα της Αθηνάς Παρθένου" και "Σμίλη και Μνήμη.

Κορωνοϊός Μουσείο της Ακρόπολης: Εν μέσω της εξάπλωσης του φονικού ιού στην Ελλάδα, τα όλο και αυξανόμενα κρούσματα που καταγράφονται επί καθημερινής βάσεως, τα πλήγματα σε οικονομικό επίπεδο, κοινωνικό αλλά και πολιτιστικό να πολλαπλασιάζονται ολοένα και περισσότερο το μουσείο της Ακρόπολης, αναβάλλει δύο συγκεκριμένες δράσεις του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του μουσείου το μεσημέρι της 11ης Μαρτίου και λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις στη δημόσια υγεία, για λόγους προληπτικούς που αφορούν στην ασφάλεια επισκεπτών και εργαζομένων, αναβάλλει για τις επόμενες δύο εβδομάδες τις παρουσιάσεις “Ένας περίπατος στο Μουσείο με τον αρχαιολόγο”, “Το χαμένο άγαλμα της Αθηνάς Παρθένου” και “Σμίλη και Μνήμη.

Η συμβολή της μαρμαροτεχνίας στην αναστήλωση των μνημείων της Ακρόπολης“. Οι Αρχαιολόγοι-Φροντιστές του Μουσείου θα επανέλθουν στις αίθουσες για το κοινό μετά από δύο εβδομάδες». Σημειώνεται πως η  λειτουργία του Μουσείου συνεχίζεται κανονικά για το κοινό. (Δευτέρα-Πέμπτη 9πμ-5μμ, Παρασκευή 9πμ-10μμ, Σάββατο-Κυριακή 9πμ-8μμ).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments