Video

Courteney Cox: Η 15χρονη κόρη της τραγουδάει και εκείνη παίζει πιάνο

Courteney Cox: Η 15χρονη κόρη της τραγουδάει και εκείνη παίζει πιάνο
Courteney Cox: Τα ταλέντα δεν κρύβονται και πηγαίνουν από γενιά σε γενιά.

Courteney Cox: Η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει εξελίξει το μουσικό της ταλέντο και όπως φαίνεται το μετέδωσε και στην κόρη της. Η πρωταγωνίστρια των Friends δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο δείχνει την ίδια να παίζει πιάνο και την 15χρονη κόρη της, Coco, τραγουδάει το τραγούδι “Anyone” της Demi Lovato, αφήνοντάς μας άφωνους με το ταλέντο της.

Η Cox παραδέχτηκε ότι χρειάστηκε μία μικρή δωροδοκία για να επιτύχει μια τέτοια απόδοση, αλλά σίγουρα άξιζε τον κόπο. “Όταν έχεις έναν έφηβο στο σπίτι κάνεις καιρό να τον δεις” έγραψε στο Instagram. “Πολλές διαπραγματεύσεις. Η Coco μού έδωσε ένα τραγούδι για να την αφήσω να πάει σε ένα πάρτι.” Φυσικά η ίδια άρπαξε την ευκαιρία!

Στο post της σχολίασαν πολλοί διάσημοι συνάδελφοί της, μεταξύ των οποίων ο Tan France και η Laura Dern, που εντόπισαν την καταπληκτική φωνή της Coco. “Όπως η νονά της” έγραψε η Jennifer Aniston που έχει βαφτίσει τη μικρή ενώ η Kate Hudson σχολίασε: “Γλυκιά μου, τι φωνή”

Η Courteney Cox είναι Aμερικανίδα ηθοποιός. Είναι κυρίως γνωστή για το ρόλο της ως Μόνικα Γκέλερ στην γνωστή κωμική σειρά Τα Φιλαράκια (Friends). Έχει επίσης παίξει στην πετυχημένη τριλογία Scream και έχει κάνει γκεστ εμφανίσεις στις σειρές Scrubs και Seinfeld. Aπό το Σεπτέμβριο του 2009 μέχρι τον Μάρτιο του 2015 πρωταγωνιστούσε στην κωμική σειρά Cougar Town, για την οποία έλαβε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα Α’ Γυναικείου Ρόλου σε Κωμική Σειρά. Το 2011 επανέλαβε για μία ακόμη φορά το ρόλο της δημοσιογράφου Γκέιλ Γουέδερς στο Scream.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments