Video

Πηγή Δεβετζή: “Έχω μείνει και 2 – 3 χρόνια χωρίς ερωτική σχέση”

Πηγή Δεβετζή: “Έχω μείνει και 2 – 3 χρόνια χωρίς ερωτική σχέση”
Πηγή Δεβετζή: Η ασημένια Ολυμπιονίκης στην Αθήνα το 2004 παραχώρησε συνέντευξη στον ΑΝΤ1 αναφέροντας ορισμένα από τα κεφάλαια που σημάδεψαν τη προσωπική της ζωή.

Πηγή Δεβετζή: Η άλλοτε αθλήτρια του άλματος εις τριπλούν άνοιξε τη καρδιά της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά “Το Πρωινό” μιλώντας ανοιχτά για τον γάμο της, το διαζύγιο που πήρε και το πως οι άνδρες την προσεγγίζουν. Η ασημένια Ολυμπιονίκης της Αθήνας αναφέρθηκε εκτενώς στο κεφάλαιο γάμος, τονίζοντας πως ήταν ένα από τα σημαντικότερα λάθη της ζωής της.

«Ο γάμος ήταν από τα πιο μεγάλα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου. Πολύ δύσκολα πήρα το διαζύγιο. Εγώ το πλήρωσα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Δεβετζή υπογράμμισε ακόμη ότι: «χωρίς σχέση είμαι 3 χρόνια. Πλέον οι άντρες δεν επιμένουν. Δηλαδή, αν δεν τους κάτσεις, να στο πω έτσι ωμά, δεν συνεχίζουν. Ε όχι ρε φίλε, δεν στο δίνω στην τελική! Και αν δεν κάτσω εγώ θα πάει στην άλλη, στην άλλη, στην άλλη… Δεν είναι οι γυναίκες πια δύσκολες. Εγώ είμαι δύσκολη, τέλος! Με φλερτάρουν φουλ αλλά είμαι πολύ επιλεκτικός άνθρωπος. Μου γράφουν και λίγο περίεργα σχόλια, μου στέλνουν γυμνές φωτογραφίες. Λέω θα τις προωθήσω αλλού. Block delete».

Προς το τέλος της συνέντευξής της αναφέρθηκε και σε ένα νέο εγχείρημα το οποίο ξεκινά με την φίλη της, Μαρία Ματσούκα. Μέσα από αυτό οι δυο τους θα παρουσιάζουν συνταγές που θα αφορούν τη περίοδο της νηστείας. Μάλιστα παίρνοντας αφορμή η δημοσιογράφος την ρώτησε αν η νηστεία για εκείνη περιλαμβάνει και τις ερωτικές συνευρέσεις, με την Πηγή Δεβετζή να απαντά πως “εδώ έχουμε κάτσει δύο χρόνια και τρία χωρίς. Οι 40 μέρες θα μας βλάψουν;”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments