Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη [12/03/20]

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη [12/03/20]
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Πέμπτη (12/03/20).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Πέμπτη (12/03/20).

Κριός

Μην επιτρέψετε στη ζήλια να πάρει τα ηνία της ζωής σας, αγαπητοί Κριοί! Είναι πιθανή μια ανάδυσή της, εξαιτίας μιας αντίθεσης της Σελήνης με την Αφροδίτη. Μην ενδώσετε στις παρορμήσεις και αφήσετε να επικρατήσει κάποια πικρία ή εικασία. Ζητήστε τη συμπαράσταση ενός ουδέτερου ατόμου, που θα βοηθήσει να ανακτήσετε τη διαύγειά σας. Αναζητήστε τα αίτια των συναισθημάτων σας. Μπορεί η ζήλια να αποτελεί έναυσμα για να αποκτήσετε κάτι που λαχταράτε. Αν ανοιχτείτε στους άλλους, είναι πιο πιθανό να εξασφαλίσετε τη βοήθειά τους.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, οι σχέσεις λειτουργούν σαν καθρέφτης: Αντικατοπτρίζουν τα στοιχεία σας για τα οποία είστε περήφανοι, όπως και όσα προτιμάτε να αποφεύγετε. Η Σελήνη από τον Σκορπιό σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Αυτή η συγκυρία μπορεί να εγείρει αμφιβολίες για τη σύμπνοιά σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Γι’ αυτό μειώστε την ταχύτητά σας, για να αποφύγετε άδικες κατηγορίες. Αν θέλετε να αλλάξει κάποιος συμπεριφορά απέναντί σας, αλλάξτε πρώτα εσείς τη δική σας. Έτσι θα συναντηθείτε στο μέσο της διαδρομής.

Δίδυμοι

Μείνετε μόνο σε γεγονότα και δεδομένα, αγαπητοί Δίδυμοι! Μην βιαστείτε να συμφωνήσετε για κανένα θέμα, τόσο στα προσωπικά όσο και τα επαγγελματικά σας. Αυτό συστήνει μια αντίθεση της Σελήνης από τον 6ο Οίκο σας των στοιχείων, με την Αφροδίτη στον νεφελώδη 12ο Οίκο σας. Είναι πιθανό να θολώσει κάπως το τοπίο στις επικοινωνίες σας. Γι’ αυτό χωρίς να χαθείτε στις λεπτομέρειες τώρα, εστιάστε στα βασικά ζητούμενα όλων των πλευρών. Έτσι θα κάνετε δημιουργική την κάθε συνδιαλλαγή σας, γιατί θα παραμείνετε κοντά στην επίτευξη των στόχων σας

Καρκίνος

Προσέξτε τη ρομαντική σας διάθεση ώστε να μην κάνετε λάθος επιλογές, αγαπητοί Καρκίνοι! Μια ένταση στην ατμόσφαιρα, οφείλεται στην αντίθεση της Σελήνης από τον Σκορπιό με την ερωτική Αφροδίτη στον επαναστατικό 11ο Οίκο σας. Πρέπει να επιστρατεύσετε όλη τη δύναμη της θέλησής σας για να μην ρισκάρετε τα κεκτημένα σας, τόσο στην προσωπική όσο και την επαγγελματική σας καθημερινότητα. Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να αντισταθείτε σε μια συγκεκριμένη έλξη, αποφύγετε τη συνάντηση

Λέων

Η προσωπική σας πινελιά θα σας ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, αγαπητοί Λέοντες! Η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη, ζητά να ισορροπήσετε το μυαλό με το συναίσθημα. Αξιοποιήστε τη διαίσθησή σας για να μην βρεθείτε σε δύσκολη θέση με άτομα του κύκλου σας. Αν χρειάζονται τη σύμπραξή σας σε κάποιο θέμα, σταθμίστε την εμπιστευτική τους προσέγγιση. Έχει σημασία να μην πέσετε σε παγίδες που θα υπομονεύσουν τη σκληρή δουλειά που έχετε καταβάλει ως τώρα.

Παρθένος

Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο, αγαπητοί Παρθένοι… Είναι άπειρες οι ενδιάμεσες αποχρώσεις – και καλείστε να τις δείτε και να τις επεξεργαστείτε! Οι φιλοσοφικές συζητήσεις διεγείρουν την ανώτερη σοφία σας, γι’ αυτό συναντήστε ανθρώπους που αναζητούν τις βαθύτερες αλήθειες της ζωής. Αν κάποια εκδήλωση στην περιοχή σας έχει ενδιαφέρον, να την παρακολουθήσετε. Δεν αποκλείεται να αποκτήσετε εκεί καινούργιους φίλους, που θα σας ενθουσιάσει το σκεπτικό τους.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, η προσοχή σας να είναι εστιασμένη στα χρήματά σας! Θα έχετε την τάση να παρασύρεστε σε αχρείαστες αγορές, εξαιτίας μιας αντίθεσης ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη στον τομέα σας των οικονομικών. Να μετράτε κάθε δαπάνη σας, ειδικά αν αποταμιεύετε για έναν συγκεκριμένο σκοπό. Μην πέσετε στην παγίδα της ευχαρίστησης από τα ψώνια, η συνειδητοποίηση της απερισκεψίας σας αργότερα δεν θα μπορεί να ανατραπεί.

Σκορπιός

Η ενέργειά σας παίρνει την ανιούσα, αγαπητοί Σκορπιοί! Αυτό οφείλεται στην επίσκεψη της Σελήνης στο ζώδιό σας, που τονώνει την αυτοπεποίθησή σας. Αλλά μια αντίθεσή της με τη σαγηνευτική Αφροδίτη, ζητά να είστε προσεκτικοί σε όλες τις διαπροσωπικές σας επαφές. Δεν πρέπει να γίνετε επιθετικοί ή να δώσετε λάθος μηνύματα. Προτιμήστε να ακούτε με προσοχή και να δείτε πού μπορείτε να προσφέρετε τη βοήθειά σας. Μην αποζητάτε μόνο το χειροκρότημα, πρέπει να ανοιχτείτε πρώτοι για να νιώσουν οι άλλοι ασφαλείς και να κάνουν το ίδιο.

Τοξότης

Διχάζεστε μεταξύ λογικής και καρδιάς, αγαπητοί Τοξότες; Γι’ αυτό ευθύνεται μια σύγκρουση της Σελήνης από τον Σκορπιό, με την Αφροδίτη στον 6ο Οίκο σας της λογικής. Είναι απαραίτητο να κάνετε μια ανάπαυλα για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Ασχοληθείτε με τα απολύτως απαραίτητα και μετά δώστε χρόνο στον εαυτό σας να ονειρευτεί. Τι θα κάνατε αν δεν είχατε οικονομικές υποχρεώσεις και μπορούσατε να εστιάσετε στη δημιουργικότητά σας; Όταν ξεκουράσετε το μυαλό σας και χαλαρώσετε, μπορείτε να κατακτήσετε και την πρακτική μαγεία.

Αιγόκερως

Πόσοι αστέρες χωράνε κάτω από τον ίδιο προβολέα, αγαπητοί Αιγόκεροι; Πολλοί θα είναι οι επίδοξοι, υπό την αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη στις πτυχές σας της ομαδικότητας και της επίδειξης! Ακόμα κι αν θεωρείτε ότι είστε καλύτεροι από άλλους σε πολλούς τομείς, αλλάζει κάτι; Αντί να τους ανταγωνιστείτε, προσπαθήστε να τους κάνετε συμμάχους. Σας συμφέρει να ενώσετε τις δυνάμεις σας για να προωθήσετε τα δικά σας συμφέροντα.

Υδροχόος

Κρατήστε τα πάντα σε επαγγελματικό επίπεδο και μόνο, αγαπητοί Υδροχόοι! Μια αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη στους τομείς δουλειάς και ευαισθησίας, ίσως σας κάνει ευάλωτους. Τόσο στο προσωπικό όσο και το επαγγελματικό περιβάλλον, κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας «ρουφήξουν» την ενέργεια ή να πατήσουν τα κουμπιά σας. Δεν πρέπει να αφήσετε να υπονομεύσουν τη δύναμη και την αξιοπιστία σας, απομακρυνθείτε διακριτικά. Μια συζήτηση με ένα άτομο που εμπιστεύεστε, θα βοηθήσει να παραμείνετε ψύχραιμοι.

Ιχθύες

Εξηγήστε τα σχέδιά σας με σαφήνεια, αγαπητοί Ιχθύες! Αυτό απαιτεί η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη, στους τομείς σας των στόχων και της επικοινωνίας. Στοχεύστε στο να μπορεί να κατανοήσει όσα λέτε, ακόμα και ένας μαθητής του δημοτικού. Αν αναμένετε ειδήσεις από κάποιο μακρινό μέρος, απαντήστε άμεσα σε κλήσεις ή μηνύματα από άγνωστους αριθμούς. Να ελέγχετε και τα «ενοχλητικά» μηνύματα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, μήπως έχει περάσει εκεί αυτό που περιμένετε.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments