Αθλητισμός

Αντάμα Τραορέ: Μεγάλες ατάκες για το “τρακτέρ” της Γουλβς

Αντάμα Τραορέ: Μεγάλες ατάκες για το “τρακτέρ” της Γουλβς
Αντάμα Τραορέ: Ο Γιώργος Θαναηλάκης έδωσε "ρέστα" στη μετάδοση του.

Αντάμα Τραορέ: Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει σε ευρωπαϊκό επίπεδο μεγάλη συζήτηση για τον Αντάμα Τραορέ που βρήκε απέναντι του ο Ολυμπιακός στο χθεσινό ματς με τη Γουλβς στο Στάδιο Καραϊσκάκη. Η σωματική του διάπλαση έχει προκαλέσει την περιέργεια ποδοσφαιριστών, προπονητών και φιλάθλων, καθώς το σώμα του δε θυμίζει σε τίποτα ποδοσφαιριστή. Ο όγκος και γράμμωση του είναι πραγματικά ένα θέαμα που περισσότερο θα περίμενε να δει κανείς σε διαγωνισμό body building παρά σε ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Ο ποδοσφαιριστής της Γουλβς έκανε την εμφάνισή του απέναντι από τον Τσιμίκα και συγκέντρωσε και πάλι αρκετά σχόλια με την… πληθωρική του παρουσία.

Οι ατάκες που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν πραγματικά επικές. Ο Γιώργος Θαναηλάκης μας έχει συνηθίσει σε παθιασμένες και ευφάνταστες μεταδόσεις αγώνων και δε θα μπορούσε να χάσει την ευκαιρία να σχολιάσει τον “ιδιαίτερο” παίκτη της Γουλβς. Οι ατάκες του «είναι λες και τον είχαν κλείσει δύο μήνες μέσα σε ένα γυμναστήριο…» και «μοιάζει με Νεοζηλανδό παίκτη του ράγκμπι» πραγματικά θα μείνουν στην ιστορία. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments