Αθλητισμός

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Ραγδαίες οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της Γιουβέντους, καθώς μετά τους Ντανιέλε Ρουγκάνι και Πάουλο Ντιμπάλα, θετικός στον κορωνοϊό εμφανίζεται και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η επικίνδυνη νόσος “χτύπησε” όπως αποδεικνύεται και τη πόρτα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι όπως αναφέρουν διεθνή Μέσα το νέο όνομα που προστίθεται στη λίστα της Γιουβέντους, των παικτών που εξετάστηκαν και διαπιστώθηκε πως είναι θετικοί στον κορωνοϊό. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο Κριστιάνο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη γενέτειρά του Μαδέιρα όντας εκεί σε καραντίνα προκειμένου να μην έρθει σε επαφή με άλλα πρόσωπα.

Η αρχή στους “Μπιανκονέρι” έγινε χθες, με τον κεντρικό αμυντικό, Ντανιέλε Ρουγκάνι να ανακοινώνεται πως βρέθηκε θετικός στον ιό. Αμέσως η “Μεγάλη Κυρία” κλήθηκε να εξετάσει εξονυχιστικά όλο το δυναμικό του συλλόγου, παίκτες, προπονητές και διοικητικό προσωπικό, με τα αποτελέσματα να φέρνουν νέα… μαντάτα.

Μετά τον Ρουγκάνι στη λίστα προστέθηκε το όνομα του Πάουλο Ντιμπάλα, με τον Αργεντινό να είναι ο δεύτερος “μπιανκονέρο” που επιβεβαιωμένο φέρει τον κορωνοϊό, ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες έγινε γνωστό πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο τρίτος της… παρέας. Ήδη, πάντως, η ιταλική ομάδα έχει ανακοινώσει πως 121 μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος βρίσκονται σε καραντίνα. Και πρόκειται για παίκτες, προπονητές, αλλά και διοικητικό προσωπικό του συλλόγου. Το φαινόμενο του κορωνοϊού εξαπλώνεται με ραγδαίους ρυθμούς στη γειτονική Ιταλία, με τον αριθμό των κρουσμάτων να ανεβαίνει δραματικά ξεπερνώντας συνολικά τις 13.000.

https://twitter.com/skysports_newss/status/1238204126443552790

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments