Ελλάδα

“Μένουμε Σπίτι”: Οι Έλληνες celebrites υπέρμαχοι της καμπάνιας του υπουργείου Υγείας

“Μένουμε Σπίτι”: Οι Έλληνες celebrites υπέρμαχοι της καμπάνιας του υπουργείου Υγείας
"Μένουμε Σπίτι": Η νέα καμπάνια του υπουργείου Υγείας για την αντιμετώπιση και πρόληψη των Ελλήνων από τον κορωνοϊό βρίσκει σύμμαχο αρκετούς καλλιτέχνες της χώρας.

“Μένουμε Σπίτι”: Αυτό είναι το σύνθημα της νέας καμπάνιας του υπουργείου Υγείας στα social media στην προσπάθεια που κάνει για να αντιμετωπιστεί ο κορωνοϊός. Με αυτή την καμπάνια, ο Βασίλης Κικίλιας προσπαθεί να παρακινήσει τους πολίτες να παραμείνουν σπίτι και να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους όσο το δυνατόν περισσότερο ώστε να γίνει προσπάθεια να μειωθεί ο κορωνοϊός και η εξάπλωσή του. Η εικόνα που εμφανίζεται στα social media απεικονίζει ένα σπίτι που επάνω γράφει «Μένουμε Σπίτι».

Η ελληνική κυβέρνηση, μαζί με όλες τις υπόλοιπες κυβερνήσεις ανά τον πλανήτη, παίρνει τα κατάλληλα μέτρα με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης του φονικού ιού. Τα μέτρα, των οποίων την αυστηρότητα -αλλά και αναγκαιότητα- παραδέχεται ακόμα και η ίδια η κυβέρνηση και τα οποία περιλαμβάνουν από κλείσιμο όλων των σχολείων, έως κλείσιμο θεάτρων, κινηματογράφων και χώρων μαζικής εστίασης, δεν αρκούν από μόνα τους.

Οι ελληνικές αρχές, με πρώτο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ζητούν από τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, πραγματοποιώντας τις απολύτως απαραίτητες.

Η νέα καμπάνια φαίνεται πως βρίσκει ανταπόκριση από το σύνολο των Ελλήνων, ενώ “μπροστάρηδες” μπαίνουν οικειοθελώς αρκετοί celebrites, οι οποίοι από χθες το βράδυ αναρτούν μέσω των προσωπικών τους μέσων δικτύωσης φωτογραφίες και βίντεο , μέσω των οποίων ενημερώνουν τους ακολούθους τους για το ποια θα πρέπει να είναι η σωστή αντιμετώπιση κατά του κορωνοϊού.

Σμαράγδα Καρύδη, Θοδωρής Αθερίδης, Τόνια Σωτηροπούλου, Μαίρη Συνατσάκη, Δημήτρης Μοθωναίος, Δανάη Μπάρκα και πολλοί ακόμη ανάρτησαν βίντεο ενημερώνοντας τους ακολούθους τους για τη νέα καμπάνια του υπουργείου Υγείας, που σκοπό έχει τη προστασία των Ελλήνων πολιτών κατά του κορωνοϊού.

Σμαράγδα Καρύδη

Θοδωρής Αθερίδης

Μαίρη Συνατσάκη

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments