Ελλάδα

“Μένουμε Σπίτι”: Οι Έλληνες celebrities προωθούν την καμπάνια κατά του κορωνοϊού

“Μένουμε Σπίτι”: Οι Έλληνες celebrities προωθούν την καμπάνια κατά του κορωνοϊού
"Μένουμε Σπίτι": Τραγουδιστές, ηθοποιοί, παρουσιαστές παρακινούν τον κόσμο να περιορίσει τις μετακινήσεις του.

“Μένουμε Σπίτι”: Το υπουργείο Υγείας παρακινεί τους πολίτες με μια νέα καμπάνια στα Social Media με τίτλο «Μένουμε Σπίτι», να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις μετακινήσεις τους και να παραμείνουν στην οικία τους, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» (#μένουμε_σπίτι – #stayhome) έσπευσαν να στηρίζουν αρκετοί επώνυμοι, οι οποίοι μέσω του Facebook και του Instagram κάνουν έκκληση στους Ελληνες να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες των ειδικών και να μην δουν αυτό το διάστημα σαν «διακοπές». Ανάμεσά τους η Δέσποινα Βανδή, ο Σάκης Ρουβάς, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Αποστόλης Τότσικας, η Δανάη Μπάρκα, η Τόνια Σωτηροπούλου, ο Δημήτρης Μοθωναίος, αλλά και η δημοσιογράφος Εύα Αντωνοπούλου.

Ο κορωνοϊός εξαπλώνεται στην Ελλάδα και ακόμα δεν έχουμε φτάσει στην πλήρη έξαρση του, η οποία αναμένεται τις επόμενες βδομάδες. Είναι πολύ σημαντικό ο καθένας μας να διατηρήσει μια υπεύθυνη στάση γιατί αυτό θα είναι το πιο αποτελεσματικό μέτρο από όλα, στην προσπάθεια να περιοριστεί όσο περισσότερο γίνεται ο κορωνοϊός.

Δείτε κάποιες από τις αναρτήσεις των Ελλήνων celebrities:

View this post on Instagram

#μένουμε_σπίτι #stayhome

A post shared by Thodoris Atheridis (@atheridis_thodoris_official) on

View this post on Instagram

#μένουμε_σπίτι #stayhome

A post shared by toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou) on

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments